Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

BEKO BPEU 090 / BPEU 091 este un aparat de aer conditionat potrivit pentru dormitoare, in mod special, ce poate asigura un nivel de confort ridicat, chiar si in perioade cu temperaturi extreme. In plus, vine la pachet cu kit de instalare inclus, ceea ce constituie un mare avantaj.

Aparatul de aer conditionat BEKO BPEU 090 / BPEU 091 este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, astfel ca va fi poitrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 15 mp. Totodata, este considerat un aparat economic, intrucat este incadrat in clasa de eficenta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol extrem de important in activitatea sa, intrucat permite compresorului sa isi modifice in mod automat variatiile pentru ca temperatura setata sa fie atinsa mai rapid. Ulterior, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse. In plus, pe cicluri lungi se pot obtine economii de pana la 40% comparativ cu un sistem de climatizare clasic cu compresor On/Off.

In ceea priveste sistemul de filtrare, din nou, aparatul sta excelent si la acest capitol. Dispune de cel mai performant sistem care nu doar ca este capabil sa elimine particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii, ci poate neutraliza chiar si mirosurile neplacute, oferind un climat mai sanatos, dar si placut.

Poate fi folosit in orice senzon fiindca dispune atat de functia de racire, cat si de cea de incalzire. Totodata, acesta vine la pachet si cu alte functii la fel de interesante, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – vizeaza eliminarea umiditatii excesive din aer, principala cauza a formarii mucegaiului.
 • Timer – permite prestabilirea activitatii aparatului, programandu-i functionarea pe intervale orare convenabile.
 • Auto-restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat, chiar si dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Jet – intensifica activitatea aparatului in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid. Ulterior, aparatul va trece la ciclul normal de functionare.
 • Zone Follow – transforma telecomanda in termostat de camera, in vederea mentinerii unei temperaturi optime.
 • Auto-curatare – presupune mentinerea uscata a vaporizatorului, pentru a preveni astfel formarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa si, implicit, a mirosurilor neplacute.
 • Sleep mode – ofera cele mai bune conditii pentru un somn linistit, departe de orice factor perturbator. Concret, aceasta functie nu va permite aparatia unor modificari bruste de temperatura, aeroterma functionand in regim silentios.
 • Dezghetare – se activeaza doar in regim de incalzire si presupune pauze de scurta durata 2-10  minute, in vederea decongelarii ghetii formate pe unitatea externa.

Pe cea mai puternica treapta de putere, aparatul inregistreaza un nivel al zgomotului de 55 dB. Nu este tocmai cel mai silentios model, insa cu siguranta, valoare respectiva nu este suficientde mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimeniunile unitatii interne sunt de 75.2 x 21.8 x 29.1 cm (L x A x l), in timp ce dimensiunile unitatii externe sunt de 77 x 55.5 x 30 (L x A x l).

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

BEKO BPEU 090 / BPEU 091 este un model de aparat de aer conditionat prevazut cu o serie de functii foarte interesante, care face fata cu brio chiar si celor mai greu de suportat conditii. Clientii sustin ca isi face treaba exact asa cum promite, drept pentru care nu au ce sa ii reproseze. Functioneaza ireprosabil atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire, iar in ansamblu, recomanda cu toata increderea produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Recenzii pe scurt: BEKO BPEU 090 / BPEU 091

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Kit de instalare inclus
 • Sistem de filtrare performant
 • Gama variata de functii perfomrante
 • Design placut

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *