Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Beko BIR19400DXPS este un cuptor incorporabil inteligent, prevazut cu functii si tehnologii avansate, obtinand astfel rezultate excelente. In plus, cuptorul vine cu o serie de functii moderne, despre care vom discuta mai multe detalii in acest material.

Cuptorul Beko BIR19400DXPS este prevazut cu alimentare electric, motiv pentru care, prezinta din start anumite avantaje importante: siguranta in utilizare, dar si coacerea mai rapida si uniforma a alimentelor. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A, care pana nu demult era cea mai performanta clasa, asigurand astfel un consum energetic redus.

Cuptorul ofera o capacitate generoasa de 72 de litri, ceea ce iti va permite sa intreprinzi orice tip de activitate culinara. Gratie tehnologiei Surf, alimentele sunt preparate in mod uniform. Aceasta vizeaza distrbuirea fluxului de aer cald in toata cavitatea cuptorului, optimizand astfel procesul de coacere.

Cu functia de autocuratare pirolitica, nu mai ai de ce sa iti faci griji atunci cand vine vorba despre curatarea produslui. Aceasta presupune incalzirea cuptorului pret de 120 de minute la o temperatura de pana la 480 de grade Celsius, transformand toate reziduurile in cenusa, fara a genera mirosuri neplacute, iar la final, aceste resturi de cenusa vor fi indepartate cu o laveta umeda.

De asemenea, Beko BIR19400DXPS beneficiaza de functii performante si atunci cand vine vorba de gatit. Printre acestea se numara 3D cooking care permite prepararea simultana a trei tipuri de mancaruri, fara a imprumuta mirosuir si arome intre ele. Functia Booster reduce cu pana la 35% timpul necesar gatitului.

Functia Warm Keeping permite mentinerea calda a mancarii pana ce aceasta va fi servita. Functia pizza asigura cele mai bune conditii pentru ca blatul sa creasca frumos, iar rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor. Gatirea conventionala presupune activarea elementului de incalzire superior si cel inferior, fara ventilator, pentru a putea prepara tot felul de prajituri, foietaje fine, biscuiti si asa mai departe.

Grill-ul ne permite prepararea bucatilor mari de carne cum ar fi cotlete, peste etc astfel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior. Grill-ul cu ventilare presupune distribuirea uniforma a caldurii produse atat de elementul superior, cat si de cel inferior, fiind potrivit pentru prepararea pieptului de pui, cristy fish sau anticot. Low grill presupune adaugarea unei cantitati reduse de mancare, activand practic doar mijlocul partii superioare a elementului de incalzire.

Functia de dezghetare ne permite sa dezghetam in doar cateva minute alimente scoase direct de la congelator. Incalzirae ventiala eco permite economisirea energiei, incalzirea realizandu-se la temperaturi cuprinse intre 160 si 220 de grade Celsius, insa durata va fi putin mai mare. Timer-ul permite setarea timpul de preparare, iar indata ce acesta s-a scurs, coacerea va fi oprita automat.

Gratie noului sistem al balamelelor, inchiderea usii cuptorului se va realizat delicat si foarte silentios. In plus, aparatul beneficiaza si de sistem de iluminare cu halogen, astfel ca vei putea verifica oricand preparatele fara sa fie necesar deschizi usa de fiecare data.

Cuptorul beneficiaza de un design extrem de elegant si modern, caracasa fiind neagra. Frontal, se afla display-ul cu control touch prin intermediul caruia vei putea realiza toate setarile dorite, vei putea activa functii si asa mai departe. In plus, acesta poate fi blocat in timpul coacerii, pentru ca cei  mici sa nu deregleze setarile realizate anterior.

Dimensiunile cuptorului sunt de 59.5 x 59.4 x 56.7 cm (l x L x A) si cantareste 40.7 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Beko BIR19400DXPS este un cuptor foarte interesant, prevazut cu functii si tehnologii avansate care optimizeaza intreg procesul culinar. Cumparatorii sunt fascinati de el si sustin ca functioneaza ireprosabil. Au testat o buna parte din functiile din dotare, tot felul de retete de fripturi, prajituri si asa mai departe, si au fost foarte multumiti de fiecare data de rezultatele obtinute. Interfata panoului de control este foarte intuitiva chiar si pentru cei care nu sunt foarte familiarizati cu tehnologia. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt: Beko BIR19400DXPS

10

Calitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Functii si tehnologii avansate
  • Capacitate foarte mare
  • Economic
  • Autocuratare pirolitica

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *