Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bosch KIR31AF30 este un frigider mic si performant, ce reuseste sa ofere conditiile optime pentru ca alimentele tale sa se mentina proaspete un timp indelungat. Acesta se poate incorpora in mobilierul din bucatarie, pentru un aspect uniform si elegant.

Frigiderul Bosch KIR31AF30 ofera o capacitate de 172 de litri, interiorul acestuia fiind organizat cu ajutorul a 5 rafturi foarte rezistente unde putem depozita si vase mai grele, in partea de jos, fiind si un compartiment special pentru pastrarea legumelor si a fructelor. Usa frigiderului prezinta si ea suporturi destul de incapatoare unde putem depozita sticle, borcane, oua, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe. Temperatura din interiorul aparatului se poate regla foarte usor cu ajutorul termostatului pe care il gasim in partea de sus. Pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului, acesta a fost prevazut cu iluminare cu LED, asigurand o lumina uniforma, insa nu foarte puternica ce ar putea deveni deranjanta ochiului.

Aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic mic. In principiu, producatorii sustin ca anual ar inregistra un consum de numai 100 kWh.

Ca si functii speciale, frigiderul este prevazut cu functia supercooling, astfel incat alimentele recent achizitionate, vor fi racite mai rapid. In plus, aceasta functie previne si incalzirea alimentelor care deja se afla in frigider. Deopotriva utila este si functia de avertizare usa deschisa, care in cazul in care veti uita usa aparatului deschisa sau nu o veti inchide corect, acesta va emite un semnal sonor de avertizare.

In ceea ce priveste accesoriile existente, amintim despre suportul pentru sticle si cele doua suporturi pentru oua.

Mai mult decat atat, apreciez la acest produs si modul silentios de operare, inregistrand numai 33 dB.

Dimensiunile acestuia sunt de 102 cm inaltime, 56 cm latime si 55 cm adancime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Personal, sunt de parere ca Bosch KIR31AF30 este un model de frigider deosebit, mult mai performant decat modelele din aceeasi gama, insa nu este de neglijat nici pretul care depaseste media. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el, iar acest lucru era de asteptat. Sustin ca raceste foarte bine alimentele, este deosebit de silentios si foarte bine organizat, ceea ce ii determina sa il recomande mai departe. In plus, din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul corect.

Pareri pe scurt: Bosch KIR31AF30

9.8

Calitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.2/10

Rezistenta

10.0/10

Puncte forte

  • Foarte bine organizat
  • Extrem de silentios si economic
  • Racire eficienta
  • Functie super-racire
  • Sistem avertizare usa deschisa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *