Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

LG S09EQ.NSJ sau LG S09EQ este acelasi model de aparat de aer conditionat, insa il putem gasi in marile magazine sub ambele denumiri.  Este un aparat prevazut cu o serie de functii si tehnologii moderne, ce ii vor spori eficienta in vederea obtinerii conditiilor climaterice dorite mult mai rapid.

Aparatul de aer conditionat LG S09EQ.NSJ ofera o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, astfel ca va fi potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 25 mp. Bineinteles ca suprafata poate varia si in functie de inaltimea camerei sau gradul de izolare al acesteia. In plus, este si un aparat foarte economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter detine un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului intrucat compresorul isi poate varia in mod automat turatiile in vederea obtinerii temperaturii dorite mai rapid. Ulterior, este suficienta doar mentinerea temperaturii cu un consum redus de resurse. In plus, pe cicluri lungi, se pot obtine economii cu energia electrica de pana la 40%.

Sistemul de filtrare din dotare are capacitatea de a purifica in totalitate aerul, astfel ca va elimina eficient atat particulele de praf, polen si poluare, cat si virsurile, bacteriile si alergenii.

Aparatul are la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire, fiind potrivit pentru orice sezon. In plus, aparatul este prevazut si cu alte functii la fel de utile:

 • Dezumidificare si ventilatie – au ca principal obiectiv eliminarea umiditatii excesive din incapere, tocmai pentru a preveni formarea mucegaiului.
 • Sleep/Night mode – iti protejeaza somnul impotriva factorilor perturbatori, pentru un somn linistit pe toata durata noptii. Previne modificarile bruste de temperatura, in timp ce aeroterma va avea un regim foarte silentios de functionare.
 • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat, chiar si dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Auto-curatare – vizeaza mentinerea uscata a vaporizatorului pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa.
 • Jet – intensifica activitatea aparatului pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid, ulterior aparatul reluandu-si modul normal de functionare.
 • Diagnosticare inteligenta – identifica o eventuala problema aparuta inca din stare incipienta in vederea solutionarii rapide. In plus, prin intermediul smartphone-ului, poti consulta informatii referitoare la configurare, instalare, solutionare probleme si asa mai departe.

Un alt aspect de apreciat la acest aparat se refera la modul de functionare ultra-silentios ce nu depaseste 19 dB. Astfel, il putem clasa in topul celor mai silentioase aparate de aer conditionat.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

LG S09EQ.NSJ este un aparat de aer conditionat foarte bun, ce vine la pachet cu un mod de functionare ultra-silentios si functii diversificate ce ii asigura o eficienta ridicata. Clientii sunt multumiti de el si sustin ca face fata cu brio chiar si celor mai vitrege conditii.  In plus, apreciaze foarte mult la ea faptul ca este silentios, iar in ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Recenzii pe scurt: LG S09EQ.NSJ

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.6/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne si foarte diversificate
 • Functionare ultra-silentioasa

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *