Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

BEKO BPEU 120 / BPEU 121 este un aparat de aer conditionat prevazut cu o multitudine de functii interesante si moderne, capabile sa iti asigure tot confortul de care ai nevoie chiar si cand temperaturile de afara ating valori critice. Totodata, beneficiaza de un design placut si foarte discret, beneficiind de un display mascat.

Aparatul de aer conditionat BEKO BPEU 120 / BPEU 121 pune la dispozitie o capacitate de 11500  BTU pe modul racire si 9200 pe modul incalzire. Este portivit pentr incaperi cu suprafete de pana la 25 mp. Bineinteles, aceasta valoare poate varia si in functie de inaltimea camerei sau gradul de izolare al peretilor.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ modul incalzire, ambele fiind doua clase performante, ce asigura un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter detine un rol foarte important in imbunatatirea randamentului, in sensul ca acel compresor din dotare isi poate modifica turatiile in mod automat. Astfel, temperatura dorita se poate atinge mai rapid, ulterior fiind suficienta doar mentinerea acesteia cu un minim de resurse. Pe cicluri lungi, se pot obtine economii cu pana la 40% comparativ cu un aparat clasic cu compresor On/Off.

Aparatul are la baza doua functii importante: incalzire si racire, ceea ce il face potrivit pentru orice sezon. Insa, acesta dispune si de alte functii la fel de importante si utile, precum:

 • Dezumidificare si Ventilare – elimina umeazeala excesiva din locuinta, asigurand un climat curat, pentru a nu oferi sansa mucegaiului sa se dezvolte.
 • Timer – permite functionarea aparatului pe intervale orare prestabilite de pana la 24 de ore.
 • Functia auto-restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii aparatului, dupa o eventuala pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Functia Zone Follow – presupune transformarea telecomenzii in termostat de camera, ce va transmite in mod constant feedback cate unitatea centrala in vederea mentinerii temperaturii constante.
 • Functia de autocuratare – permite uscarea rapida a vaporizatorului, indata ce aparatul si-a incheiat activitatea. Astfel, bacteriile si mucegaiul nu vor avea ocazia sa adere pe suprafata sa si sa creeze mirosuri neplacute.
 • Functia de dezghetare – vizeaza oprirea aparatului in timpul regimului de incalzire, la intervale fixe pentru ca gheata sa se poata topi din unitatea exterioara.
 • Functia Hot Start – se refera la preincalzirea unitatii interne inainte de a porni ventilarea pentru modul de incalzire. In acest fel, sutn eliminati curentii de aer rece de la inceput.
 • Functia turbo – intensifica activitatea aparatului pe o anumita perioada de timp, pentru ca temperatura setata sa fie atinsa mult mai rapid. Ulterior, aceasta va fi mentinuta cu un minim de resurse.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta inregistreaza 55 dB. Nu este cea mai mica valoare posibila, insa cert este ca nu poate crea un real disconfort acustic.

Dimesiunile unitatii interne sunt de 93.2 cm lungime, 22.3 cm latime si 29.7 cm inaltime, avand o greutate de 10.3 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 80 cm lungime, 55.4 cm latime si 33.3 cm inaltime, avand o greutate de 27.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

BEKO BPEU 120 / BPEU 121 este un aparat eficient, prevazut cu o gama variata de functii, iar din punctul meu de vedere, este un produs avantajos. In acelasi timp, clientii confirma faptul ca functioneaza excelent, iar din punctul lor de vedere, este cea mai buna alegere. Functiile din dotare sunt foarte diversificate si isi fac treaba acum promit si arata foarte bine din punct de vedere estetic. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Aparat de aer conditionat BEKO BPEU 120 / BPEU 121, A++/A+, 12.000BTU/h, kit instalare inclus

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functii moderne
 • Design placut si discret
 • Tehnologie Inverter
 • Kit de instalare inclus

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *