Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Whirlpool SPIW 312L este un aparat de aer conditionat modern, potrivit pentru incaperi de dimensiuni medii. Reuseste sa asigure conditiile optime intr-un timp relativ scurt, insa, inainte de a lua orice decizie, te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli mai multe detalii.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L este prevazut cu o capacitate de racire a aerului de 12000 BTU/h si o capacitate de incalzire de 13000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 25 mp, suprafata calculata la o inaltime standard a incaperii de 2.7 metri. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si clasa A+ pe modul incalzire, ceea ce inseamna un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter detine un rol important in eficientizarea activitatii aparatului, in sensul ca acel compresor din dotare isi poate fluctua in mod automat turatiile, pentru ca temperatura setata sa fie atinsa mult mai rapid, ulterior fiind necesara mentinerea acesteia cu un consum minim de resurse.

Sistemul de filtrare HD cu carbon activ reprezinta unul dintre cele mai performante modele de pe piata, reusind sa purifice in totalitate aerul. Va elimina inclusiv particulele de poluare, praf, dar si virusuri, bacterii si alergeni.

Aparatul are la baza doua functii foarte importante, ce il face util in orice sezon: functia de incalzire si cea de racire. In plus, acesta dispune si de alte functii la fel de utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilare – asigura un climat cat mai curat, tinand la distanta umiditatea excesiva, responsabila pentru formarea mucegaiului.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite, independent de prezenta voastra fizica acasa la acel moment.
 • Auto-restart – permite aparatului reluarea in mod automat a activitatii in functie de ultimele setari realizate chiar si dupa o pana de curent.
 • Sleep/Night – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva factorilor perturbatori. Nu permite variatii bruste de temperatura, iar in ceea ce priveste zgomotul produs, va functiona in regim silentios.
 • Jet – presupune intensificarea activitatii aparatului pana la obtinerea temperaturii dorite. Ulterior, acesta isi va relua activitatea normala.
 • 4D Airflow Inlet – permite obtinerea temperaturii dorite mai rapid. practic, aspira aerul din incapere pe una din laturile aparatului si il evacueaza la temperatura dorita pe celelalte 3.
 • Tehnologia 6th Sense – are capacitatea de a prelua feedback-ul din incapere si ajusteaza toti parametrii pentru a asigura un confort sporit cat mai rapid, cu un consum redus de resurse.
 • Autocuratare – presupune uscarea rapida a vaporizatorului, indata ca activitatea de racire s-a sfarsit. In acest fel, bacteriile si mucegaiul nu vor avea sansa sa adere pe suprafata sa si sa creeze mirosuri neplacute.
 • Arround U – transforma telecomanda in termostat de camera ce va treansmite feedback constant catre unitatea principala pentru a mentine o temperatura constanta fara a face risipa de energie.
 • Dezghetare automata – se activeaza in timpul regimului de incalzire si presupune oprirea temporara a activitatii aparatului, pe intervale scurte de timp, doar atunci cand se formeaza gheta in unitatea externa.

Verifica oferta de azi!

In ceea ce priveste nivelul zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza numai 19 dB, ceea ce inseamna ca reprezinta unul dintre cele mai silentioase modele de aparate de aer conditionat.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 81.8 cm lungime, 21.7 cm laitme si 27 cm inaltime, avand o greutate de 8 kg. Pe de alta parte, unitatea externa masoara 66 cm lungime, 84.2 cm latime si 48.2 cm inaltime, avand o greutate de 23 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Whirlpool SPIW 312L este un aparat de aer conditionat care isi face treaba foarte bine, prevazut cu o gama foarte variata de functii, pe care clientii il apreciaza foarte mult. Acestia sustin ca functioneaza ireprosabil si apreciaza foarte mult faptul ca este foarte silentios. In plus, sunt de parere ca este o alegere foarte buna si considera raportul calitate/pret excelent.

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L, 12000 BTU, Clasa A++, 6Th Sense, Filtru HD + Active Carbon, R32

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Functionare ultra-silentioasa
 • Functii moderne diversificate
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie Inverter

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *