Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Whirlpool SPIW312A2WF este un aparat de aer conditionat foarte modern, prevazut cu functii diversificate de ultima generatie, oferind confortul mult dorit in cel mai scurt timp. In plus, desing-ul acestuia este unul foarte elegant si atractiv, astfel ca il vei putea amplasa in orice tip de incapere.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF ofera o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTUh, astfel ca va fi potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 25 mp si inaltime standard de 2.7 m, alaturi de o izolatie termina corespunzatoare.

Aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ceea ce inseamna un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol deosebit de important in sporirea randamentului aparatului, fiindca datorita acesteia, compresorul isi va putea varia in mod automat turatiile, in vederea atingerii temperaturii dorite mult mai rapid, ulterior, fiind necesara doar mentinerea acesteia cu un consum redus de resurse. In plus, pe cicluri lungi de functionare, poti obtine economii cu energia electrica de pana la 40%.

Sistemul de filtrare (HD, Hepa si Silver Ion) reprezinta unul dintre cele mai performante modele de pe piata la ora actuala si are capacitata de a elimina eficient chiar si cele mai fine particule de praf, poluare si polen, dar distruge rapid chiar si virusurile, bacteriile si alergenii.

Tehnologia Wi-fi permite controlul aparatului nu doar prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, ci si prin intermediul telefonului mobil. Pentru a obtine acest lucru, va fi necesara conectarea la internet si descarcarea unei aplicatii. In continuare, vei putea controla aparatul chiar si de la distanta, cum ar fi de la serviciu sau din oras.

Functiile de climatizare care stau la baza acestui aparat sunt atat cea de racire, cat si cea de incalzire. Pe langa acestea, aparatul mai este dotat si cu:

 • Dezumidificare si ventilatie – vizeaza indepartarea excesiva a umiditatii din aer, pentru a preveni formarea mucegaiului.
 • Tehnologia 6 th Sense – reprezinta ceamai inteligenta tehnologie in randul sistemelor de climatizare, si vizeaza preluarea feedback-ului referitor la mediul ambiental, modificand automat toate functiile aparatului in vederea obtinerii celui mai bun confort cu un consum redus de resurse.
 • Modul Sleep/Night – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva factorilor perturbatori. Aceasta functie vine cu patru variante si anume: copii, tineri, adulti si batrani. De asemenea, are capacitatea de a corela temepratura din incapere cu modificarile produse in organismul uman in timpul somnului. Mai mult decat atat, aeroterma va functiona in regim silentios pentru a nu perturba somnul.
 • Functia 4D AirFlow – ofera o capacitate mare de modificare a parametrilor ambientali. Se refera la absorbtia aerului din incapere pe 3 dintre laturile aparatului, iar pe cea de-a patra o va evacua, dar la o temperatura si umiditate modificata.
 • Functia Arround U – transforma telecomanda in termostat de camera ce va transmite in mod constant feedback catre unitatea principala, in vederea mentinerii unei temperaturi constante.
 • Functia Jet – intensifica activitatea aparatului, temperatura dorita fiind atinsa mult mai rapid. Ulterior, aceasta este mentinuta cu un consum redus de resurse.
 • Functia de autocuratare – are capacitatea de a usca rapid vaporizatorul, dupa incheierea activitatii de racire, pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa si sa creeze mirosuri neplacute.
 • Functia de dezghetare automata – se activeaza doar in cadrul regimului de incalzire. Presupune oprirea aparatului pe perioade scurte de timp, pentru a decongela gheata formata in unitatea externa in mod natural. Aceasta functie se activeaza doar cand este necesar, adica atunci cand este detectata gheata la nivelul unitatii externe.

Aparatul presupune o modalitate foarte silentioasa de operare, fiind considerat chiar unul dintre cele mai silentioase modele. Nivelul de zgomot produs pe cea mai puternica treapta de putere nu depaseste 23 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 90.5 cmlungime, 21 cm latime si 27 cm inaltime, avand o greutate de 8.5 kg. Unitatea externa masoara 71.5 cm lungime, 24.2 cm latime si 48 cm inaltime, avand o greutate de 29 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Whirlpool SPIW312A2WF este un aparat de aer conditionat ultra-modern, prevazut cu functii si tehnologii inovative, ce vor spori eficienta si performantele aparatului. Clientii actuali sunt foarte incantati de modul in care acest aparat reuseste sa isi faca treaba, sustinand ca de fiecare data atinge temperatura dorita foarte rapid. De asemenea, apreciaza diversitatea functiilor din dotare, modul silentios de operare si, mai ales, posibilitatea controlarii aparatului prin inteermediul telefonului mobil. In consecinta, recomanda produsul cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Whirlpool SPIW312A2WF

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Tehnologia Wi-fi si Tehnologia 6th Sense
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii diversificate si moderne
 • Functionare ultra-silentioasa

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *