Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

BEKO BRVPF120/121 este un model de aparat de aer conditionat prevazut cu functii moderne ce vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte avantajos. Iar partea si mai interesanta este ca detine kit de instalare inclus, astfel ca nu va fi nevoie sa il achizitionati separat si sa cheltuiti bani in plus.

Aparatul BEKO BRVPF120/121 este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU, ceea ce il face potrivit pentru incaperi cu suprafete cuprinse intre 25-34 mp, insa aceasta valoare poate varia si in functie de inaltimea incaperii sau gradul de izolare. Totodata, acesta este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ambele fiind considerate clase performante ce asigura un nivel de consum energetic destul de mic.

Este prezenta si tehnologia pe Inverter ce permite optimizeaza activitatea aparatului. Practic, cu ajutorul acesteia, compresorul isi va putea varia in mod automat turatiile, astfel incat conditiile climaterice dorite sa fie atinse mult mai rapid. Ulterior, conditiile dorite vor fi mentine cu un consum redus de resurse, iar pe cicluri lungi, se pot obtine economii energetice semntificative.

Aparatul beneficiaza de un sistem de filtrare perfrmant HD ce are capacitatea de a purifica in totalitate aerul, tinand la distanta cele mai fine particule de praf, poluare, polen si chiar si virusurile, bacteriile si alergenii.

BEKO BRVPF120/121 poate fi folosit in orice sezon, gratie celor doua functii de baza din dotare: racire si incalzire. In plus, acesta beneficiaza si de alte functii deopotriva foarte utile:

 • Dezumidificare si ventilare – asigura un nivel optim al umiditatii din incapere, astfel incat sa nu permita mucegaiului sa se formeze.
 • Zone Follow – transforma telecomanda in termostat de camera, in vederea mentinerii unei temperaturii constante, fiindca aceasta va transmite feedback permanent catre unitatea centrala.
 • Self Clean – impiedica formarea mucegaiului sau a bacteriilor, fiindca dupa terminarea activitatii, acesta va continua sa functioneze pana ce apa de pe vaporizator se va evapora.
 • Sleep mode – protejeaza somnul impotriva factorilor perturbatori, mentinand temperatura constanta. In plus, sistemul de climatizare va functiona in regim silentios.
 • Dezghetare – se activeaza in mod automat in regim de incalzire si presupune ca pret de 2-10 minute, ventiltaorul sa se opreasca, pentru ca gheata formata la nivelul unitatii externe sa se dezghete in mod natural.
 • Auto restart – in cazul in care va aparea o pana de curent, dupa rezolvarea problemei cu energia electrica, aparatul isi va relua activitatea in mod automat in conformitate cu setarile realizate anterior de tine.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare, pana la 24 de ore.
 • Jet – presupune intensificarea activitatii aparatului astfel incat conditiile climaterice dorite sa fie atinsa mult mai rapid. Ulterior, aparatului isi va relua ciclul normal de functionare.
 • Auto Swing 2D – este o functie automata de refulare a fluxului de aer pe doua directii in plan vertical, ventiland aerul din incapere cu patru trepte plus turbo, detinand un control al unghiului de deschidere al paletelor cu un debit de maxim 600 mc/h.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 55 dB. Trebuie sa recunosc ca nu este tocmai cel mai silentios model, insa nivelul de zgomot produs nu este suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 83.2 x 22.3 x 29.7 cm (L x A x l), iar dimensiunile unitatii externe sunt de 80 x 55.4 x 33.3 cm (L x A x l).

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

BEKO BRVPF120/121 este un model de aparat de aer conditionat foarte convenabil, din punctul meu de vedere, cu atat mai mult fiindca in pretul sau care este oricum destul de mic este inclus si kitul de instalare. Clientii sunt multumiti de el si sustin ca isi face treaba fara probleme, atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire. Sunt incantati de diversitatea functiilor din dotare si cei mai multi l-au instalat in living. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

 

Pareri pe scurt: BEKO BRVPF120/121

9.7

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.6/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Kit de instalare inclus
 • Gama variata de functii moderne
 • Tehnologie Inverter
 • Sistem filtrare performant

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *