Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Tefal HV8 Plus NE685838 este o masina de tocat carne foarte utila in orice bucatarie, iar eficienta ei este una net superioara comparativ cu multe alte modele pe care le-am testat.

In primul rand, este vorba despre motorul foarte puternic pe care il are in dotare, de 2000 W, ce reuseste sa obtina o capacitate de tocare de 2.6 kg/minute. Acest lucru inseamna posibilitatea prepararii unei cantitati mari de carne intr-un timp foarte scurt. In plus, atunci cand vor aparea blocaje, poti activa functia reverse ce presupune derularea in sens invers si deblocarea aparatului.

Cu ajutorul acestei masini de tocat poti prepara simplu si rapid chiftelute, carne pentru burgeri, pentru paste bolognese, carnati si asa mai departe. Printre accesoriile din dotare se numara 5 conuri pentru feliere si radere, accesoriu coulis, kebbe si carnati. De asemenea, poti rade parmesan, poti marunti gheata sau poti prepara cel mai delicios sos de rosii, exact pe gustul tau.

Asigura o buna fiabilitate in timp, dar si usurinta in utilizare. In plus, nici nu ocupa mult spatiu in bucatarie, iar accesoriile pot fi spalate chiar si in masina de spalat vase cu un minim de efort din partea ta. Acestea pot fi depozitate la final in sistemul de stocare special pentru a nu le pierde prin setare.

Concluzii si Pareri de la clienti

Tefal HV8 Plus NE685838 este o masina de tocat puternica si foarte eficienta in orice bucatarie. Clientii sunt foarte multumiti de modul in care reuseste sa isi faca treaba si declara ca de fiecare data obtin preparatul dorit in timp util. In plus, sustin ca este usor de depozitat si de intretinut, iar din punctul loro de vedere, este cea mai buna alegere. Mai mult decat atat, sunt de parere ca raportul calitate/rpet este foarte bun.

Masina de tocat carne Tefal HV8 Plus NE685838, 2000W, 2.6kg/min, functie Reverse, Negru

9.8

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.8/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate mare de tocare
  • Motor puternic
  • Accesorii diversificate
  • Usor de utilizat si de intretinut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *