Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

VORTEX VAI-A1218FC este un aparat de aer conditionat foarte interesant prin prisma functiilor si a tehnologiilor din dotare, ce vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte avantajos. Din punctul meu meu de vedere, ar putea constitui o alternativa de luat in calcul, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare despre acest produs.

Aparatul de aer conditionat VORTEX VAI-A1218FC ofera o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce il face exelent pentru suprafete de aproximativ 20 mp, cu o inaltime standard de 2.7 m. Bineinteles ca suprafata poate varia si in functie de inaltimea camereu sau nivelul de izolare al acesteia.

In ceea ce priveste eficienta energetica, pe modul racire aparatul este incadrat in clasa A++, iar pe modul incalzire A+, ambele clase fiind considerate superioare, drept pentru care vor asigura un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol esential in activitatea aparatului. Practic, datorita acesteia compresorul isi va putea varia in mod automat turatiile, atingand astfel conditiile climaterice dorite mult mai rapid. Ulterior, va fi necesara doar mentinerea acestora cu un consum redus de resurse. Pe cicluri lungi, se vor putea obtine economii cu energia electrica cu pana la 40% comparativ cu un sistem de climatizare clasic cu compresor On/Off.

Aparatul dispune si de un sistem de filtrare performant care are capacitatea de a retine toate microorganismele, reusind sa purifice in totalitate aerul. Astfel, va elimina eficient toate particulele de praf, poluare, polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, aparatul porneste in mod automat procesul de igienizare Anti-Fungus, pentru ca intreaga familie sa fie protejata eficient impotriva bacteriilor si ciupercilor.

Aparatul dispune de functia de racire si incalzire, ceea ce il face porivit pentru orice sezon. In plus, acesta mai este dotat si cu alte functii la fel de importante, pe care le vom detalia in continuare:

 • Dezumidificare si ventilare – elimina umiditatea excesiva din aer, prin urmare, si riscul formarii mucegaiului in incapere.
 • Sleep mode – are capacitatea de a iti proteja somnul pe toata durata noptii de orice factor perturbator. Astfel, nu vei mai resimti modificari bruste de temperatura, iar mai mult decat atat, sistemul de climatizare va functiona in regim silentios.
 • Dezghetare inteligenta – se activeaza in mod automat in timpul regimului de incalzire doar in momentul in care se formeaza gheata pe unitatea externa. Aceasta se refera la acele pauze scurte, ce permit decongelarea naturala a ghetii formata, fara a afecta activitatea aparatului.
 • Auto Clean – vizeaza uscarea rapida a vaporizatorului, indata ce activitatea aparatului de aer conditionat a luat sfarsit. Astfel, mucegaiul si bacteriilor nu vor avea sansa sa adere pe suprafata acestuia si sa formeze mirosuri neplacute.
 • Auto-restart – permite reluarea activitatii aparatului in mod automat chiar si dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate anterior.
 • Auto-diagnosticare – identifica o eventuala problema aparuta, intrerupand in mod automat activitatea aparatului. Pe display va aparea un cod specific fiecare erori pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare. Detecteaza inclusiv scurgerile de refrigerant.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare convenabile pentru tine.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid, iar ulterior acesta isi va relua activitatea normala.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 53 dB. Nu as putea spune ca este cel mai silentios aparat de aer conditionat, insa cert este ca respectiva valoare nu este nici suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 75 x 28.5 x 20 cm (L x A x l) alaturi de o greutate de 8 kg, in timp ce dimensiunile unitatii externe sunt de 73 x 54.5 x 25.5 cm (L x A x l), cantarnd 25 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

VORTEX VAI-A1218FC este un aparat de aer conditionat foarte bine pus la punct, prevazut cu o gama foarte variata de functii utile. Clientii sunt multumiti de modul in care isi face treaba si declara ca din punctul lor de vedere a fost cea mai buna optiune. Atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire s-a dovedit a fi foarte eficient, iar in ansamblu sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: VORTEX VAI-A1218FC

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de functii moderne
 • Economic
 • Kit de instalare inclus
 • Sistem de filtrare performant

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *