Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Beko BRVPF120/BRVPF121 este un aparat de aer conditionat foarte convenabil prin prisma pretului, ce vine la pachet cu o serie de functii si tehnologii utile. Va invitam sa ne urmariti in continuare si sa aflati cateva detalii utile despre acest model!

Aparatul de aer conditionat Beko BRVPF120/BRVPF121 ofera o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru suprafete de aproximativ 35 mp. In mod cert, suprafata poate varia si in functie de inaltimea camerei si de gradul de izolare al acesteia. In acelasi timp, este un aparat economic, incadrat in clasa in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in activitatea aparatului, datorita ei fiind posibila modificarea graduala a compresorului in mod automat, in vederea atingerii temperaturii setate mult mai rapid. In continuare, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de energie, astfel ca pe cicluri lungi se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat nu este tocmai cel mai performant de pe piata, insa asigura o protectie eficienta impotriva particulelor de praf, poluare si polen.

Aparatul are la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire, dar si alte functii la fel de utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – presupune indepartarea umiditatii excesive din aer, pentru a impedica formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto restart – permite aparatului sa isi reia activitatea automat dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari facute.
 • Sleep mode – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva facotrilor perturbatori, prevenind modificarile bruste de temperatura, in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Zone follow – cu ajutorul senzoului din telecomanda, va fi detectata temperatura din jurul tau, pentru ca aparatul sa asigure un confort termic ridicat indiferent de locul in care te afli in camera.
 • Autocuratare – vizeaza mentinerea uscata a vaporizatorului dupa incetarea activitatii de racirem in asa fel incat sa nu ofere sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa.
 • Auto swing – ajusteaza automat directia fluxului de aer in sus sau in jos, pentru a nu exista diferente de temperatura in anumite zone ale incaperii.
 • Dezghetare – se refera la pauze de scurta durata, de 2-10 minute, in care va permite decongelarea ghetii formate in unitatea externa.

In ceea ce priveste zgomotul produs, pe cea mai puternica treapta de ventilare inregistreaza 53 dB. Nu este o performanta foarte mare, insa totusi nu este nici o valoare suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 80.5 cm lungime, 28.5 cm latime si 19.4 cm inaltime, avand o greutate de 7.5 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 70 cm lungime, 27.5 cm latime si 55 cm inaltime, avand o greutate de 23 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Beko BRVPF120/BRVPF121 este un aparat foarte avantajos prin prisma raportului calitate/pret, pregatit sa asigure confortul de care ai nevoie indiferent de sezon. Clientii confirma acest lucru si declara ca isi face treaba cat se poate de eficient si nu au intampinat probleme. In plus, apreciaza faptul ca vine la pachet cu kit de instalare inclus, deci nu va fi nevoie sa cheltuiasca alta suma de bani pentru instalarea aparatului.

Pareri pe scurt: Beko BRVPF120/BRVPF121

9.4

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.2/10

Pret

9.5/10

Functii si Tehnologii

9.3/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Functii diversificate
 • Kit de instalare inclus

Puncte slabe

 • Filtrul nu elimina virusurile, bacteriile si alergenii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *