Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Daewoo DSB-F1202ELH-VKW este un aparat foarte bun, prevazut cu functii moderne care, mai mult decat atat, vine la pachet cu kit de instalare inclus. In continuare va vom prezenta cele mai importante detalii despre produs intr-un review obiectiv.

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW detine o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind potrivit pentru suprafete de aproximativ 25 mp. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol important in eficientizarea activitatii aparatului, fiindca datorita acesteia, temperatura setata va fi atinsa mai rapid, ulterior, mentinuta cu un consum minim de resurse. Pe cicluri lungi, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Tehnologia pe Inverter iti permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil. Practic, va trebui doar sa te conectezi la internet si sa descarci aplicatia, iar ulterior, vei putea controla telefonul chiar si de la distanta, cand nu te afli acasa.

Poate fi folosit in orice sezon, deoarece beneficiaza atat de functia de racire, cat si de cea de incalzire. In plus, acesta mai este prevazut si cu alte functii utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – presupune eliminarea umiditatii excesive din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • I Feel – cu ajutorul senzorului din telecomanda, aceasta va transmite feedback catre unitatea principala si va realiza toate ajustarile necesare pentru un confort sporit.
 • 4 Way Swing – permite setarea fluxului de aer sa fie distribuit fie vertical, fie orizontal, pentru o racorire uniforma a incaperii.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada determinata de timp, iar imediat ce temperatura dorita este atinsa, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto restart – aparatul isi reia activitatea automat dupa o pana de curent, conform ultimelor setari realizate.
 • Sleep – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva variatiilor bruste de temperatura, aeroterma functionand in regim silentios.

Referitor la nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 50 dB. Nu este cea mai mare performanta, insa nu este o valoare suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Concluzii si Pareri de la clienti

Daewoo DSB-F1202ELH-VKW este un aparat de aer conditionat foarte eficient, prevazut cu o serie de functii foarte utile, care sporesc confortul casei tale. Clientii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca functioneaza foarte eficient, face fata foarte bine in orice sezon. In plus, apreciaza faptul ca vine la pachet cu kit de instalare inclus, motiv pentru care considera raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Daewoo DSB-F1202ELH-VKW

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

Pret

9.6/10

Functii si Tehnologii

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Tehnologiei Wi-fi
 • Functii moderne
 • Kit de instalare inclus

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *