Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian este un model de aparat de aer conditionat deosebit, foarte bine pus la punct atat din perspectiva estetica, dar si din punct de vedere functional. In plus, daca il achizitionezi de aici, primesti cadou o cafetiera Heinner, insa mai intai, iti propunem sa afli toate detaliile necesare despre aparat.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind potrivit pentru suprafete de pana la 23 mp. In acelasi timp, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in activitatea aparatului, pentru ca datorita acesteia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile in vederea obtinerii temperaturii dorite mai rapid. Ulterior, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse, astfel ca pe cicluri lungi se pot obtine economii energetice de pana la 40%.

Sistemul de filtrare din dotare reprezinta unul dintre cele mai sofisticate modele de pe piata. Avand o densitate foarte ridicata, acesta va purifica in totalitate aerul din incapere, eliminand eficient virusurile, bacteriile si alergenii. Totodata, functia Forest wind reimprospateaza aerul astfel incat ii va oferi proprietati similare celui din mijlocul unei paduri.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului chiar si de pe telefonul mobil. In acest sens, este necesara conectarea la internet si descarcarea unei aplicatii, dupa care vei putea controla aparatul chiar si de la serviciu sau din oras.

Aparatul are la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire. In plus, acesta  mai este prevazut si cu:

 • Dezumidificare si ventilatie – previne formarea mucegaiului prin eliminarea umiditatii excesive din aer.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid, ulterior, aceasta fiind mentinuta cu un consum redus de energie electrica.
 • Timer – aparatul poate fi programat astfel incat sa functioneze pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Autodiagnoza – detecteaza orice problema aparuta la nivel functional intrerupand in mod automat activitatea aparatului. In plus, pe display va aparea un cod specific pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare.
 • Memorare pozitie flaps – reface orietarea acestora in momentul repornii aparatului, in functie de ultimele setari realizate.
 • Eco – asigura un consum energetic redus, insa confortul dorit va fi atins intr-o perioada mai mare de timp.
 • Follow Me – transforma telecomanda in termostat de camera ce va transmite constant feedback catre unitatea principala in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid.
 • Mentinere 8°C – previne inghetul in sezonul rece mai ales in perioadele in care nu te afli acasa, fiindca nu va permite scaderea temperaturii sub 8 grade Celsius.
 • Autocuratare – presupune uscarea rapida a vaporizatorului indata ce activitatea de racire a luat sfarsit. In acest fel, va fi eliminata sansa formarii bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.

In ceea ce priveste zgomot produs, pe cea mai puternica treapta dintre cele 12 din dotare, inregistreaza 49 dB. Nu este totusi o valoare suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 89.7 cm lungime, 31.2 cm latime si 18.2 cm inaltime, avand o greutate de 9.9 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 80 cm lungime, 33.3 cm latime si 55.4 cm inaltime, cantarind 29.1 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian este un aparat de aer conditionat modern, ce imbina perfect utilul cu placutul, iar rezultatul se ridica la nivelul asteptarilor chiar si a celor mai pretentiosi clienti. Clientii sunt foarte incantati de el si sustin ca este un aparat intr-adevar deosebit atat din punct de vedere al design-ului, cat si a functiilor moderne si foarte diversificate din dotare. Il recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian

9.8

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.5/10

Functii si Tehnologii

9.9/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie Wi-fi
 • Design elegant
 • Functii moderne si foarte diversificate

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *