Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Beko BRVPG120 este un aparat de aer conditionat de clasa medie prin prisma tehnologiilor din dotare, dar si a capacitatii de modificare a temperaturii. Insa, un mare avantaj ce trebuie luat in considerare se refera la pret, care include chiar si kit-ul de instalare.

Aparatul de aer conditionat Beko BRVPG120 prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, astfel ca va fi potrivit pentru incaperi de pana la 25 mp, cu inaltimi standard de 2.7 m. In acelasi timp, este un aparat economic, fiind incadrat in clasa de eficienta A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, garantand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in optimizarea activitatii aparatului, fiindca datorita acestia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid, ulterior, fiind necesara doar mentinerea acesteia cu un consum redus de resurse. In plus, pe cicluri lungi, se pot obtine economii cu energia electrica cu pana la 40% comparativ cu un sistem clasic cu compresor On/Off.

Aparatul dispune de sistem de filtrare performant ce asigura o purificare completa a aerului din incapere. Filtrele Bio si tehnologia Silver Ion indeparteaza eficeint atat particulele de praf, poluare, polen, dar si si virusurile, bacteriile si alergenii, improspatand aerul si conferindu-i proprietati similare ca cele inalnite in mijlocul padurii de foioase.

Functiile de climatizare care stau la baza acestui aparat sunt atat cea de racire, cat si cea de incalzire. Pe langa cele doua de baza, aparatul mai este prevazut si cu alte functii, la fel de utile:

 • Dezumidificare si ventilatie – vizeaza indepartarea umiditatii excesive din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Modul Sleep – iti protejeaza somnul de toti factorii perturbatori. Practic, impiedica modificarea brusca a temperaturii, asigurand o functionare silentioasa a aerotermei.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto-restart – presupune reluarea activitatii aparatului in mod automat chiar si dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Autocuratare – usuca vaporizatorul indata ce activitatea de racire a luat sfarsit, eliminand sansa formarii bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa, ambele formand mirosuri neplacute.
 • Zone Follow – transforma telecomanda in termostat de camera, ce va transmite consntant feedback catre unitatea principala, in vederea mentinerii temperaturii constante.
 • Auto Swing – ajusteaza in mod automat orientarea fluxului de aer pentru a asigura performante optime in fiecare colt al camerei.
 • Dezghetare – se activeaza in timpul regimului de incalzire, pentru perioade cuprinse intre 2-10 minute. Vizeaza decongelarea in mod natural a ghetii formate in unitatea exerna.
 • Autochangeover – comuta in mod automat regimurile de climatizare pentru a asigura o temperatura constanta in intreaga incapere. Are capacitatea de a detecta daca este necesara incalzire sau racirea camerei.
 • Jet – intensifica actviitatea aparatului, in vederea atingerii temperaturii dorite mult mai rapide, dupa carfe, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere, inregistreaza 53 dB. Nu este unul dintre cele mai silentioase modele, insa cu siguranta nu este nici o valoare suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Unitatea interna masoara 80.5 cm lungime, 19. 4cm latime si 28.5 cm inaltime, avand o greutate de 7.5 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 70 cm lungime, 27.5 cm latime si 55 cm inaltime, cantarind 23 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Beko BRVPG120 este un aparat de aer conditionat destul de bine pus la punct, din punctul meu de vedere, ce asigura tot confortul de care ai nevoie. Actualii cumparatori apreciaza diversitatea functiilor din dotare, rapiditatea cu care reuseste sa atinga temperatura dorita de fiecare data, iar in ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, s-a dovedit mai silentios decat s-ar fi asteptat. Il recomanda cu toata increderea si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Recenzii pe scurt: Beko BRVPG120

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne si foarte diversificate
 • Functionare silentioasa
 • Kit de instalare inclus

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *