Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

LG Artcool AM09BP sau LG AM09BP.NSJ este acelasi model de aparat de aer conditionat, pe care il regasim in marile magazine sub ambele denumiri. Ne impresioneaza atat prin design-ul sau ultra-elegant, cat si prin tehnologiile si functiile inovatoare din dotare. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli mai multe detalii importante!

Aparatul de aer conditionat LG Artcool AM09BP este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 10919 BTU/h pe modul incalzire si 8531 BTU/h pe modul racire, astfel ca va face fata cu brio unor suprafete de pana la 25 mp. Aceasta poate varia si in functie de inaltimea camerei sau gradul de izolare al acesteia.

Totodata, acesta este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ambele asigurand performante ridicate si un consum energetic redus.

LG AM09BP.NSJ dispune de un sistem de filtrare performant ce este capabil sa purifice in totalitate aerul. Astfel, va tine la distanta chiar si cele mai fine particule de praf, poluare si polen, dar si bacteriile, mucegaiul si alergenii. In plus, are marele avantaj de a fi lavabil, astfel ca nu va fi necesara inlocuirea sa periodica.

De asemenea, aparatul este prevazut si cu tehnologia Wi-fi, ceea ce inseamna ca il poti controla nu doar prin intermediul telecomenzii, ci chiar direct de pe telefonul mobil. In acest sens, este necesara descarcarea unei aplicatii, iar apoi ai posibilitatea de a controla aparatul chiar si atunci cand esti plecat la serviciu sau in oras.

Aparatul are la baza atat functia de racire, cat si de cea de incalzire, ceea ce inseamna ca poate fi folosit in orice sezon. Totodata, acesta beneficiaza si de alte functii interesante, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – elimina umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel formarea mucegiaului.
 • Jet mode – intensifica activitatea aparatului in vederea atingerii temperaturii dorite mult mai rapid, ulterior, aparatul revenind la modul normal de functionare.
 • Sleep/Night mode – iti protejeaza somnul de toti factorii perturbatori. Impiedica modificarile bruste de temperatura, iar aeroterma va asigura un regim silentios.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto-restart – presupune reluarea activitatii in mod automat, chiar dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Auto-curatare – vizeaza mentinerea uscata a vaporizatorului dupa ce regimul de racire s-a incheiat. Astfel, va preveni formarea mucegaiului sau a bacteriilor pe suprafata sa si, imiplicit, mirosurile neplacute.
 • Comfort air – permite ajustarea automata a inclinari lamemelor asigurand un unghi perfect si un volum de aer placut.

Aparatul presupune si un mod de functionare foarte silentios, astfel ca nivelul de zgomot produs nu depaseste 19 dB.

Unitatea interna masoara 83.7 cm lungime, 30.8 cm latime si 19.2 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 10 kg. Totodata, unitatea externa masoara 71. 7cm lungime, 48.3 cm latime si 23 cm inaltime, alaturi de o greutate de 28 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti 

LG AM09BP.NSJ este un aparat foarte modern prevazut cu tehnologii avnasate, ce ii sporesc autonomia, dar si eficienta. Clientii actuali sunt foarte multumiti de el si sustin ca modul de functionare este absolut ireprosabil. Sunt incantati de existenta tehnologiei Wi-fi, dar si de diversitatea functiilor din dotare. In plus, apreciaza raportul calitate/pret exelent.LG AM09BP.NSJ

Aparat de aer conditionat LG AM09BP.NSJ, 9.000 BTU/h, A++/A+, negru

9.9

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Tehnologie Wi-fi
 • Design elegant
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *