Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Daikin FTXB35C-RXB35C este un model de aparat de aer conditionat eficient, potrivit pentru living-uri moderne, pregatit sa iti asigure tot confortul de care ai nevoie. Te invitam sa urmaresti acest review in continuare pentru a afla mai multe detalii utile despre produs!

Aparatul de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru suprafete de pana la 35 mp. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ pe ambele moduri de functionare, inregistrand un consum energetic decent.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in activitatea aparatului, pentru ca datorita acesteia, compresorul isi poate modifica gradual turatiile pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid. In continuare, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse.

Sistemul de filtrare implementat asigura o purificare completa a aerului. Astfel, elimina eficient atat particulele fine de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Aparatul poate fi folosit in orice sezon, beneficiind atat de functia de racire, cat si de cea de incalzire. In plus, acesta mai este prevazut si cu:

 • Dezumidificare si Ventilatie – elimina umditatea excesiva din aer, protejand casa impotriva mucegaiului.
 • Mod Confort – vizeaza functionarea fara curenti de are, prevenind astfel suflarea jetului de aer direct spre corpul persoanelor aflate in interior.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Autobaleiere pe verticala – presupune deplasarea fantelor de refulare in sus si in jos, distribuind eficient aerul in toata incaperea.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe intervale scurte de timp, pana ce temperatura dorita va fi atinsa, ulterior, fiind mentinuta cu un consum redus de resurse.

De asemenea, Daikin FTXB35C-RXB35C se poata lauda si cu un mod de functionare foarte silentios, astfel ca pe cea mai puternica treapta de ptuere inregistreaza 41 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 77 cm lungime, 28.3 cm latime si 21.6 cm inaltime, avand o greutate de 8 kg. In acelasi timp, dimensiunile untiatii externe sunt de 65.8 cm lungime, 27.5 cm latime si 55 cm inaltime, avand o greutate de 30 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Daikin FTXB35C-RXB35C este un aparat de aer conditionat eficient, ce face fata cu brio conditiilor vitrege cu care te-ai putea confrunta atat pe timpul verii, cat si pe timpul iernii. Clientii sunt multumiti de calitatea sa si declara ca modul de functionare este foarte silentios, reuseste sa raceasca eficient incaperea, iar functiilor din dotare sunt suficient de diversificate pentru nevoile lor. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

Recenzii pe scurt: Daikin FTXB35C-RXB35C

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.6/10

Pret

9.0/10

Functii si Tehnologii

9.4/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret bun
 • Sistem de filtrare performant
 • Design placut
 • Functionare silentioasa

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *