Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bosch KGN56AI30 este o combina frigorifica foarte moderna si spatioasa, potrivita chiar si pentru familii numeroase. Imbina intr-un mod foarte placut utilul cu placutul, transformand-o intr-un aparat modern cu un design elegant.

Combina frigorifica Bosch KGN56AI30 este prevazuta cu o capacitate totala foarte generoasa de 505 litri. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Producatorii estimeaza acest consum undeva la doar 325 kWh/an.

Este prevazuta cu sistem de racire No Frost, care impiedica formarea ghetii pe peretii aparatului. Acest lucru este posibil datorita curentilor de aer rece, regland automat nivelul de umiditate din interiorul sau.

Cu ajutorul sistemul Fresh sense, alimentele se vor pastra proaspete un timp indelungat. Presupune mentinerea constanta a temperaturii, independent de temperatura exxterioara. Senzorii Fresh Sense vor monitoriza continuu temperautra ambientala, dar si pe cea din frigider si congelator.

Cu funcita Super Cooling, alimentele recent cumparate sunt racite mai rapid. Totodata, previne incalzirea alimentelor aflate deja in frigider. Poti seta temperatura doar accesand un buton, pana la minim 2 grade Celsius. Pentru a preveni consumul inutil de energie electrica, functia se va comuta automat dupa circa 6 ore.

Functia super Freezing are in vedere protejarea alimentelor ceongelate prevenind decongelarea lor, in momentul inc are doresti sa adaugi alimente noi in congelator. Acestea vor fi inghetate mai rapid. Temperatura va reveni la nivelul normal, indata ce alimentele vor fi inghetate.

De asemenea, sistmeul Air Fresh Filer cu antibacteria va tine la distanta bacteriile, neutralizand mirosurole neplacute din frigider. Astfel, aerul din frigider va ramane intotdeauna proaspat si curat, fara sa fie necesara inlocuirea filtrului in timpul functionarii.

Compartimentare Bosch KGN56AI30

Frigiderul combinei Bosch KGN56AI30 ofera o capacitate de 400 de litri, permitand depozitare unei cantitati generoase de alimente. In partea de jos, se afla un compartiment pentru fructe si legume, iar deasupra un compartiment special pentru alimente perisabile cum ar fi branza, lapte, peste si asa mai departe. Spatiul de sus este organizat cu ajutorul a trei rafturi din sticla securizata foarte rezistenta, ce pot sustine chiar si vase voluminoase, si un suport metalic unde poti depozita pe orizontala sticle.

Usa frigiderului dispune si ea de patru rafturi incapatoare unde poti aseza sticle, borcane, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul combinei Bosch KGN56AI30 este prevazut cu o capacitate de 105 litri si este organizat cu ajutorul a doua compartimente inchise care vor permite depozitarea alimentelor in functie de natura lor, pentru a nu imprumuta mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 18 kg.

De asemenea, combina presupune si un mod de functionare silentios, inregistrand numai 42 dB.

Din punct de vedere estetic, Bosch KGN56AI30 este un aparat frigorific elegant, prevazut cu o carcasa moderna, de culoare argintie, ceea ce o face usor de asortat cu restul pieselor de mobilier.

Dimensiunile acesteia sunt de 70 cm latime, 80 cm adnaicme si 193 cm inaltime, avand o greutate de 101 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Bosch KGN56AI30 este o combina frigorifica incapatoare si foarte performanta, ce vine in ajutorul tau, reusind sa mentina alimentele proaspete un timp indelungat. Clientii sunt foarte multumiti de modul in care functioneaza, sustinand ca reuseste sa raceasca foarte bine interiorul, este foarte bine compartimentata si extrem de silentioasa. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Bosch KGN56AI30

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte incapator
  • Compartimentare eficienta
  • Sistem No Frost
  • Sisteme si functii performante

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *