Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Lada frigorifica Beko HS147520, 451 l, Clasa A+, Alb

Beko HS147520 este o lada frigorifica foarte interesanta cu ajutorul caruia poti depozita o cantitate generoasa de alimente in cele mai bune conditii. Ar putea fi o alternativa de luat in calcul si pentru familiile mari, insa mai intai, va invitam sa aflati mai multe informatii utile despre produs!

Lada frigorifica Beko HS147520 este prevazuta cu o capacitate generoasa de 451 de litri, ceea ce inseamna ca putem depozita o capacitate foarte mare de alimente. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 20 de kg. Putem profita la maxim de tot spatiul fiiindca nu exista pereti despartitori. Detine 3 cosuri din plastic la care poti renunta daca nu le consideri utile. Totusi, aici poti aseza pachetele mai mici pentru a nu se pierde printre cele mari.

In acelasi timp, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 350 kWh.

Ceea ce mi-a mai atras atentia la aceasta lada frigorifica este yala cu ajutorul careia poti incuia aparatul. In plus, beneficiaza de o autonomie foarte buna, de 20 de ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele vor continua sa stea in continua siguranta.

Panoul de control este amplasat in partea dreapta jos, iar prin intermediul sau putem modifica temperautra interioara.  In plus, pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului aflati in interiorul sau, lada a fost echipata cu sistem de iluminare.

Mai mult decat atat, presupune si un mod de functionare silentios, inregistrand numai 44 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 155.2 cm latime, 86 cm inaltime si 72.5 cm adancime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Beko HS147520 este o lada frigorifica incapatoare si foarte eficienta pe care o recomanda cu toata increderea. Clientii sunt incantati de ea si sustin ca este extrem de incapatoare, silentioasa si destul de economica. De asemenea, sunt incantati de faptul ca nu este nici galagioasa, astfel ca nu se simt deranjati in timpul functionarii. Sunt de parere ca este o alegere inspirata, motiv pentru care considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Beko HS147520

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.6/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte incapatoare
  • Yala pentru incuiat
  • Autonomie buna
  • Silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *