Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Lada frigorifica Liebherr Confort GT 4232, 380 l, Clasa A++, Alb

Liebherr Confort GT 4232 este o lada frigorifica ce depaseste cu succes media gamei din punct de vedere al capacitatii, fiind o alternativa buna de luat in calcul. Permite stocarea unei cantitati generoase de mancare, insa in continuare, vom discuta mai multe detalii.

Lada frigorifica Liebherr Confort GT 4232 ofera un volum de 380 de litri si o capacitate de congelare de 29 de kg in 24 de ore. Este, practic, de pana la 4 ori mai incapatoare decat un congelator incorporat intr-o combina frigorifica.

Fiindca nu exista pereti despartitori, putem profita la maxim de tot spatiul. Exista doua cosuri care se pot detasa foarte usor, insa daca aveti recipiente mai mici le-ati putea pune aici pentru a nu se pierde printre pachetele mari.

Spre deosebire de majoritatea lazilor frigorifice, Liebherr Confort GT 4232 beneficiaza de sistem de racire Stop Frost ce diminueaza depunerile de gheata pe peretii interiori si pe alimentele aflate in interior.

Termostatul reglabil este localizat pe manerul lazii frigorifice. Este foarte usor sa reglati temperatura fara sa fie necesar sa va aplicati de fiecare data.

In acelasi timp, ofera o autonomie foarte buna ajungand pana la 72 de ore, timp in care, in cazul aparitiei unei pene de curent, alimentele vor ramane in maxima siguranta. In plus, este si foarte silentioasa inregistrand numai 40 dB.

Se poate lauda si la capitolul eficienta energetica, fiindca este un model economic, incadrat in clasa de eficienta energetica A++. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la doar 247 kWh.

Dimensiunile aparatului sunt de 91.7 cm latime, 128.5 cm inaltime si 75.8 cm adancime, avand o greutate de 58 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Liebherr Confort GT 4232 este o lada frigorifica foarte buna, pe care o recomand cu incredere caci ofera cele mai bune conditii pentru a depozita o cantitate generoasa de alimente. Clientii actuali sustin si ei ca isi face treaba ireprosabil, alimentele se mentin proaspete un timp indelungat, iar nivelul de zgomot este unul foarte mic. Sunt de parere ca este o achizitie foarte reusita si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Liebherr Confort GT 4232

9.9

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Incapatoare
  • Foarte economica
  • Autonomie mare
  • Sistem Stop Frost

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *