Lada frigorifica Heinner HCF-306A+

Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Lada frigorifica Heinner HCF-306A+, 306 l, Clasa A+, Alb

Heinner HCF-306A+ este o lada frigorifica generoasa, ce ofera un spatiu amplu de depozitare a alimentelor. Functioneaza foarte bine, insa am sa discut pe larg in continuare despre acest model.

Lada frigorifica Heinner HCF-306A+ ofera un volum generos de 306 litri unde putem depozita o cantitate foarte mare de carne. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus, cu pana la 24% mai mic comparativ cu modelele incadrate in clasa A.

Intorcandu-ne la capacitatea aparatului, trebuie sa stiti ca putem profita la maxim de volumul oferit pentru ca nu exista pereti despartitori care sa ocupe spatiu inutil. Ca si accesorii dispune de doua cosuri de sarma la care puteti renunta, optional. Eu n-as recomanda acest lucru daca aveti pachete mici, fiindca le puteti aseza in acest spatiu pentru a le gasi mai rapid.

De asemenea, ofera o autonomie destul de buna, de 24 de ore. In tot acest timp, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor mentina in maxima siguranta. In plus, atunci cand temperatura din interior este prea ridicata si ar putea pune in pericol alimente, un indicator va va pune in tema referitor la acest lucru. Pentru modificarea temperautrii interioare, in partea dreapta de jos, se regaseste un termostat, care te va ajuta in acest sens.

Este deopotriva si destul de silentioasa, inregistrand maxim 45 dB. In plus, cu ajutorul rotilor de transport din dotare, poate fi mutata foarte usor dintr-o camera in alta.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 67 cm latime, 112.5 cm inaltime si 83 cm adancime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner HCF-306A+ este o lada frigorifica eficienta, foarte incapatoare, ce presupune un consum energetic redus. Clientii care sunt in numar desutl de mare sustin ca isi merita banii, functioneaza foarte bine, iar alimentele se mentin proaspete un timp mult mai mare. De asemenea, sustin ca arata bine, este incapatoare si foarte stabila. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Pareri pe scurt: Heinner HCF-306A+

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.5/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Capacitate generoasa
  • Economica
  • Autonomie buna
  • Roti de transport

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *