Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Lada frigorifica Beko HS22453, 230 l, Clasa A++, Alb

Beko HS22453 este o lada frigorifica prevazuta cu o capacitate medie, insa suficient de mare pentru a depozita o cantitate generoasa de alimente. Reuseste sa congeleze rapid, este economica si beneficiaza de accesorii utile. Va invitam sa urmariti in continuare continuare acest review pentru a afla mai multe detalii utile despre produs!

Lada frigorifica Beko HS22453 este prevazuta cu o capacitate de 230 de litri, ceea ce o claseaza la jumatatea gamei. Putem depozita in interior o cantitatea suficient de mare de alimente, iar partea si mai interesanta este ca putem profita la maxim de intreg spatiul caci nu exista pereti despartitori. In interiorul lazii exista doar doua cosuri metalice la care, optional, putem renunta. Personal nu am renuntat la ele fiindca in interiorul sau pot depozita mai usor pachetele mici, care s-ar putea pierde printre cele mari.

De asemenea, un alt aspect deosebit de important se refera la modul economic de functionare, fiind incadrat in clasa A++. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la doar 186 kWh. In plus, lazile incadrate in clasa A++ consuma cu pana la 29% mai putin decat cele incadrate in clasa A+.

Pentru mai multa vizibilitate asupra continutului, lada a fost dotat cu sistem de iluminare. Temperatura din interior poate fi modificata cu ajutorul termostatului reglabil amplasat in partea dreapta jos. In momentul in care temperatura din interior este prea ridicata si ar putea pune in pericol alimentele, un led rosu se va aprinde. Mai mult decat atat, beneficiaza si de yala pentru incuiat, ceea ce ofera un plus de siguranta.

In ceea ce priveste zgomotul produs, pot spune ca este destul de silentioasa inregistrand numai 44 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 86 cm latime, 110 cm inaltime si 72.5 cm adancime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Beko HS22453 este o lada frigorifica foarte buna si, de altfel, foarte apreciata. Concret, actualii cumparatori sustin ca a fost un produs pe  masura asteptarilor. Este incapatoare, foarte silentioasa si eficient, oferind totodata si multa siguranta. De asemenea, apreciaza si consumul mic ce reprezinta un aspect deloc de neglijat. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt: Beko HS22453

9.9

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Economica
  • Silentioasa
  • Yala pentru incuiat
  • Avertizare luminoasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *