Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Lada frigorifica Whirlpool WHM3911, 390 l, Clasa A+, Alb

Whirlpool WHM3911 este o lada frigorifica incapatoare ce ofera cele mai bune conditii pentru alimentele aflate in interior. Este ideala pentru toti cei care obisnuiesc sa depoziteze o cantitate mare de alimente, mai ales carne.

Lada frigorifica Whirlpool WHM3911 este prevazuta cu o capacitate de 390 de litri, fiind de patru ori mai incapatoare decat congelatoarele incorporate in combinele frigorifice. Interiorul este liber, astfel ca putem profita la maxim de intreg spatiul. Dispune de trei rafturi din sarma solida, la care puteti renunta daca nu va sunt necesare. In principiu, puteti depozita in acele rafturi pachete ceva mai mici.

In acelasi timp, lada este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 319 kWh.

Capacitatea de inghet in decursul a 24 de ore este de 20 de kg. In plus, ofera si o autonomie foarte bune, de pana la 45 de ore. Ce inseamna acest lucru? In cazul unei pene de curent, lada va pastra in tot acest timp fara probleme alimentele in deplina siguranta. In plus, sistemul de iluminare interioara ofera o mai buna vizibilitate asupra continutului aflat in interior.

Temperatura din interior poate fi modificata prin intermediul termostatului amplasat in partea dreapta jos. In acelasi timp, dispune si de o yala pentru incuiat, oferind mai multa siguranta. In plus, este foarte silentioasa, inregistrand numai 42 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 140.5 cm latime, 91.6 cm inaltime si 69.8 cm adancime, avand o greutate de 46.4 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Whirlpool WHM3911 este o lada frigorifica incapatoare si foarte eficienta care se descurca excelent. Cumparatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca aceasta lada frigorifica functioneaza foarte bine, ofera o capacitate foarte buna si este silentioasa. De asemenea, este si destul de economica, ceea ce este un aspect deloc de neglijat. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt: Whirlpool WHM3911

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Incapatoare
  • Yala pentru incuiere
  • Nivel zgomot redus
  • Autonomie mare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *