Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Lada frigorifica Whirlpool WHM3111 FO, 311 L, Alb

Whirlpool WHM3111 FO este un model de lada frigorifica incapatoare ce te va ajuta sa depozitezi o cantitate generoasa de alimente in cele mai bune conditii. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla cele mai importante detalii despre produs!

Lada frigorifica Whirlpool WHM3111 FO ofera un volum generos de 311 litri si o capacitate de congelare de 20 de kg in 24 de ore. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ asigurand un consum energetic redus. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la doar 278 kWh.

Pentru ca nu exista pereti despartitori in interior, putem profita la maxim de tot volumul. Exista trei cosuri metalice la care putem renunta daca nu ne sunt utile. Recomand depozitarea pachetelor mici in interiorul sau ce s-ar putea pierde printre cele mari. Datorita tehnologiei Stop Frost, depunerile de gheata de pe peretii interiori ai aparatului vor fi diminuata.

Cu functia de inghetare rapida, alimentele vor fi congelate intr-un timp mult mai scurt, caci temperatura congelatorului va fi cu 10 grade mair ece decat cea mai mica setare. Temperatura interioara poate fi modificata prin intermediul termostatului amplasat in partea dreapta jos a aparatului, pe exterior.

Un alt plus, ar mai fi si autonomia foarte mare, ce ajunge pana la 45 de ore, timp in care, in cazul unei pene de curent alimentele se vor pastra in cele mai bune conditii. In plus, este un model silentios, al carui nivel de zgomot nu depaseste 42 dB. De asemenea, pentru un plus de siguranta, lada a fost dotata cu yala pentru a o putea incuia.

Dimensiunile aparatului sunt de 118 cm latime, 91.6 cm inaltime si 69.8 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 42 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Whirlpool WHM3111 FO este o lada frigorifica ce reuseste sa congeleze foarte bine alimentele, este incapatoare si silentioasa, motiv pentru care, personal, o recomand mai departe. Cumparatorii sunt si ei multumiti de ea si declara ca reprezinta un model foarte bine construit, silentios si incapator. De asemenea, apreciaza foarte mult faptul ca o pot incuia, iar in ansamblu, sunt deparere ca este o achizitie reusita al carui raport calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Whirlpool WHM3111 FO

9.7

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Yala de incuiat
  • Tehnologie Stop Frost
  • Autonomie mare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *