Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Review Beko RCNA365E20ZX 

Beko RCNA365E20ZX este o combina frigorifica dotata cu o serie de functii si tehnologii performante ce vor asigurar cele mai bune conditii pentru ca alimentele tale sa se pastreze proaspete un timp indelungat. Se poate lauda cu o compartimentare eficienta, dar si sistem de racire performant.

Combina Beko RCNA365E20ZX este un model ce ofera o capacitate totala de 309 litri, ceea ce inseamna ca iti va permite sa depozitezi o cantitate suficient de mare de alimente. Totodata, dispune de sistem de racire performant – Neo Frost, ceea ce inseamna ca racirea se va  realiza pe baza unor curenti fini de aer, ce vor fi distribuiti in mod uniform in toata cavitatea interioara a aparatului. Umiditatea va fi,practic, controlata pentru a nu aparea condens la nivelul peretilor si pe suprafata alimentelor.

La exterior, combina prezinta un invelis din inox antiamprenta, de culoare argintie. Pe usa aparatului se afla un display cu ajutorul caruia vei putea modifica temperatura interioara de la nivelul frigiderului, dar si de la nivelul congelatorului.

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica A+ si  chiar daca nu impresioneaza foarte mult  la acest capitol, se revanseaza din alte perspective. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 331 kWh.

Compartimentare Beko RCNA365E20ZX

Frigiderul combinei Beko RCNA365E20ZX  este prevazut cu un volum de 212 litri si are o structura foarte bine gandita. In partea de jos, se afla doua compartimente foarte spatioase, unul fiind destinat vegetalelor, in timp ce celalalt compartiment este proiectat pentru depozitarea lactatelor. In partea de sus, se afla patru rafturi, trei fiind realizate din sticla securizata, iar unul metalic, pentru depozitarea a 5 sticle in pozitie orizontala. Usa frigiderului prezinta trei suporturi din  plastic foarte rezistent, unde poti depozita tot felul de recipiente, sticle, borcane si asa mai departe.

Congelatorul combinei Beko RCNA365E20ZX  este, deopotriva, foarte incapator, oferind un volum de 97 de litri. Este impartit cu ajutorul a trei compartimente de tip ladita, marele avantaj constand in posibilitatea amplasarii alimentelor in functie de natura lor, fara sa imprumute mirosuri si arome intre ele.

Dimensiunile combinei sunt de 65 cm latime, 59.5 cm adancime si 185.3 cm inaltime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Beko RCNA365E20ZX este o combina frigorifica avantajoasa, ce ofera o capacitate generoasa, dar si functii performante care ii vor  spori eficienta. Clientii confirma acest lucru si se declara foarte incantati de alegerea facuta sustinand ca apreciaza compartimentarea interioara foarte bine gandita, iluminarea interioara, dar si posibilitatea modificarii temperaturii interioare foarte usor. Mai mult decat atat, acestia sustin ca rafturile sunt foarte incapatoare, iar ca design, arata excelent. Sunt multumiti de achizitia facuta  si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret avantajoasa, poti intra aici.

Pareri pe scurt: Beko RCNA365E20ZX

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem NeoFrost
  • Capacitate generoasa
  • Compartimentare eficienta
  • Design elegant

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *