Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Review Star-Light ACVS-720R

Star-Light ACVS-720R este un aspirator foarte accesibil ca si pret aflat in portofoliul brand-ului romanesc Star-Light, ce asigura performante la aspirare destul de bune. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli mai multe detalii despre produsul in cauza!

Aspiratorul Star-Light ACVS-720R este un aparat placut din punct de vedere estetic, avand o carcasa de culoare rosie. In plus, fiind destul de mic va fi foarte usor de manevrat, dar si confortabil, iar depozitarea se poate realiza chiar si in spatii mai restranse. Dimensiunile acestuia sunt de 34 cm latime, 31 cm inaltime si 33 cm adancime, avand o greutate de 5.93 kg.

Este prevazut cu o putere de 700 W, in timp ce puterea de aspriare ajunge 170 W, fiind potrivit pentru a aspira orice fel de suprafete dure precum parchet, gresie etc, dar si covoare.

Un alt avantaj al acestui produs se refera la exista unui filtru foarte performant – High Efficiency Particulate Air (HEPA) care are capacitatea de a retine chiar si cele mai fine particule de praf, poluare, acrieni sau chiar muncegai, eliberand un aer mult mai curat.

Personal, apreciez foarte mult la acest produs faptul ca nu detine sac, ci acesta este inlocuit cu un recipient mult mai practic. Acesta se poate detasa foarte usor dupa fiecare sesiune de aspirare, iar murdaria o vei arunca direct in cosul de gunoi, dupa care il poti atasa la loc. In plus, nici nu va trebui sa mai cheltuiesti bani cu sacii de unica folosinta. Nimic mai simplu!

Capacitatea de colectare a recipientului este de 2 litri, fiind suficient de mare pentru a nu fi nevoie sa intrerupi sesiunea de curatenie pentru golirea recipientului. Poti face acest lucru doar la sfarsit, dupa ce ai terminat aspirare intregii locuinte.

Printre accesoriile din dotare, se numara accesoriul pentru spatii inguste, peria standard si duza pentru podea. Practic, vei putea ajunge chiar si in spatiile mai inguste sau greu accesibile.

Lungimea cablului de alimentare are o lungime de 5 metri, astfel ca vei putea acoperi o raza de pana la 8 metri.

Nici in privinta zgomotului produs nu ai de ce sa te ingrijorezi, fiindca pe cea mai puternica treapta de putere nu depaseste 75 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light ACVS-720R este un model de aspirator rezonabil, pe care il vad ideal pentru un apartament. Clientii sustin ca este destul de puternic, foarte silentios si chiar isi face treaba mai bine decat s-ar fi asteptat. De asemenea, este foarte usor de manevrat si de depozitat, gratie dimensiunilor compacte. In mare parte, sunt multumiti de achizitia facuta si apreciaza raprotul calitate/pret foarte bun. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret foarte atractiva pe care o poti verifica aici.

Pareri pe scurt: Star-Light ACVS-720R

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Filtru HEPA
  • Usor de manevrat
  • Fara sac
  • Nivel zgomot redus

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *