Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Review Star-Light ACM-12AR

Star-Light ACM-12AR este unul dintre cele mai interesanta modele de aparate de aer conditionat aflat in portofoliul brand-ului romanesc Star-Light, iar odata aparul in anul 2017, s-a bucurat de un succes remarcabil in randul cumparatorilor. Insa, acest lucru nu este deloc intamplator, fiindca intr-adevar ofera performante bune la un pret foarte accesibil.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12AR se poate lauda cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h  pentru modul racire si 13000 BTU/h pentru modul inlcazire, astfel ca poate face fata cu brio la suprafete cuprinse intre 16 si 23 mp. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire, astfel ca va reusi sa inregistreze un consum energetic redus.

Este prezenta tehnologia pe Inverter 3D, reprezentand una dintre cele mai ingenioase si importante functii ale noilor aparate de aces fel. Cu alte cuvinte, compresorul va reusi sa isi modifice gradual turatiile, pentru ca temperatura setata sa fie atinsa mult mai rapid, iar ulterior doar mentinuta cu un minim de resurse. Pe cicluri lungi de funcitonare, se vor obtine economii cu energia electrica de pana la 30-40% comparativ cu un sistem clasic dotat cu compresor On/Off.

Mai mult decat atat, aparatul prezinta sistem de filtrare foarte performant, ce este capabil sa purifice aerul in totalitate. In aceste conditii, vei reusi sa scapi chiar si de cele mai fine particule de praf, poluare, dar si de virusuri, bacterii si alergeni. Mai mult decat atat, filtrul este lavabil si poate fi curatat foarte usor, iar in aer este eliminata o aroma placuta.

Fiindca sunt prezente ambele functii de baza – racire si incalzire, aparatul poate fi folosit fara probleme in orice sezonul, eficienta fiind aceeasi. Mai mult decat atat, acesta este dotata si cu alte functii foarte interesante, precum:

 • Dezumidificare si Ventilare – vizeaza mentinerea unui nivel scazut al umiditatii din aer pentru a evita formarea mucegaiului si, implicit, a mirosurilor neplacute.
 • Functia Follow Me – atribuie telecomenzii dublu rol: acela de control, dar si de termostat de camera, ce va trimite in mod constant feedback catre unitatea principala. Astfel, temperatura camerei se va putea mentine constanta un timp indelungat.
 • Functia Sleep/Night – va avea grija sa ai un somn cat mai linistit pe toata durata noptii. Acest lucru se datoreaza temperaturii constante ce nu va varia  cu mai mult de un grad Celsius pe ora, iar aparatul va functiona in regim silentios.
 • Functia Jet/Turbo – presupune intensificarea activitatii aparatului pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid. Ulterior, va fi nevoie doar de mentinerea acelei temperaturi cu un consum energetic redus.
 • Timer – este una dintre functiile ce ii ofera aparatului o autonomie mare, permitandu-i acestuia sa functioneze pe intervale orare presetate, independent de prezenta ta fizica la acel moment.
 • Functia Auto-Restart – este cea de-a doua functie ce ii asigura sistemului de climatizare un grad de autonomie ridicat, fiindca acesta va fi capabil sa isi reia activitatea in mod  automat dupa o eventuala pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate de tine.
 • Functia Autodiagnoza – se refera la identificarea problemelor de functionare ale aparatului, intrerupand in mod automat activitatea acestuia. Acesta semnaleaza inca din stare incipienta eventualele probleme aparute, inclsuvi scurgerile de freon. Pe display-ul aparatului va fi afisat un cod specific pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare.

Acest model de aparat de aer conditionat se poate lauda si din perspectiva nivelului de zgomot irnegistrat. Pe prima treapta de putere inregistreaza 23 dB, pe a doua 28 dB, pe a treia 36 dB, iar pe a patra 41 dB, astfel ca performantele acestuia nu sunt deloc de neglijat. Reprezinta unul dintre cele mai silentioasa modele ce nu te va  deranja in timpul functionarii.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 80.5 cm lungime, 19.4 cm latime si 28.5 cm inaltime, alaturi de o greutate de 7.2 kg, in timp ce unitatea externa masoara 77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime, cantarind 25.5 kg.

Concluzii si Pareri de  la clienti

Star-Light ACM-12AR este un aparat de aer conditionat despre care as putea spune ca isi face treaba eficient, atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire. Clientii pot confirma acest lucru, ba mai mult, adauga ca au testat fiecare functie, iar acestea sunt foarte eficiente. De asemenea, au mai apreciat foarte mult  si design-ul acestuia incadrandu-se perfect in living-uri moderne si elegante. In ansamblu, sunt de parere ca este o achizitie buna si considera raportul calitate/pret foarte bun. Aici poti fi la curent cu oferta de pret propusa!

Recenzii pe scurt: Star-Light ACM-12AR

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Tehnologie Inverter 3D
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii diversificate
 • Nivel zgomot redus

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *