Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Beko RDNE535E20DZM este un model de frigider foarte incapator, prevazut cu tehnologii performante, capabil sa asigure cele mai bune conditii pentru alimentele tale. Din punctul meu de vedere, este o alegere excelenta in materie de frigidere, insa va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla tot ceea ce va intereseaza despre produs.

Frigiderul Beko RDNE535E20DZM este prevazut cu sistem de racire si congelare Neo Frost. Spre deosebire de sistemul No Frost, Neo Frost este mai eficient fiindca nu usuca alimentele. Totodata, acesta impiedica aparitia depunerilor de gheata, regleaza nivelul umiditatii si temperatura la un nivel optim pentru alimentele depozitate in interior. Sistemul se bazeaza pe recircularea curentilor de aer prin toate zonele interioare.

De asemenea, aparatul beneficiaza de filtru antimiros care curata aerl de bacterii mirosuri neplacute. In plus, pe ambele usi siunt amplasate garnituri ce izoleaza excelent atunci cand acestea sunt inchise. In acest fel, nicio microparticula nu va putea patrunde in interior.

In cazul in care una dintre usi nu este inchisa bine, se va activa un semnal sonor de avertizare.

Beko RDNE535E20DZM este prevazut cu o capacitate totala de 471 litri. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. Consumul energetic anual este aproximat undeva la 397 kWh.

Compartimentare Beko RDNE535E20DZM

Frigiderul propriu-zis pune la dispozitie o capacitate de 368 de litri, fiind foarte incapator si bine compartimentat. In partea de jos, se afla lada unde poti depozita fructele si legumele. Deasupra, se afla un compartiment unde poti aseza diverse tipuri de alimente perisabile, precum lactate, unt, carne decongelata si asa mai departe. Acest alimente vor trebui scoase din ambalaj. Restul spatiului ramas este organizat cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata si un suport metalic unde poti aseza pe orizontala 6 sticle.

Usa frigiderului detine si ea 4 suporturi din plastic, suficient de incapatoare. Tot aici se afla rezervorul pe care va trebui sa il umpleti cu apa, apa pe care o vei consuma prin intermediul dispenser-ului amplasat pe usa, pe exterior. Va trebui doar sa asezi paharul sub dozator si sa apesi clapeta. Astfel, te vei putea bucura oricand de apa proaspata si rece.

Congelatorul ofera o capacitate suficient de mare, de 103 litri. Detine un singur compartiment, iar spatiul din interiorul sau este organizat cu ajutorul unui raft. Capacitatea de congelare in descursul a 24 de ore este de 6 kg. In plus, usa acestuia dispune si de un raft unde poti aseza recipiente de mici dimensiuni

De asemenea, frigiderul beneficiaza de o autonomie buna, de 15 ore, timp in care, in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi mentinute in maxima siguranta.

In plus, presupune si un mod de functionare silentios, astfel ca nivelul de zgomot produs nu depaseste 43 dB.

Design-ul acestuia este unul deosebit, carcasa fiind de culoare argintie, ceea ce il face foarte usor de asortat cu restul pieselor de mobilier si electrocasnice. In plus, cele doua usi dispun de manere integrate care, din punctul meu de vedere, ii ofera un plus de eleganta.

Dimensiunile frigiderului sunt de 193 cm inaltime, 70 cm latime si 69 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Beko RDNE535E20DZM este un frigider performant, foarte incapator si silentios, despre care cumparatorii au avut numai cuvinte de lauda. Acestia susitn ca sunt placut impresionati de eficienta sa, finisajele fiind si ele de inalta calitate, iar organizarea interioara excelenta. Raceste foarte bine alimentele, iar rafturile se pot regla foarte usor. In concluzie, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret a fi unul excelent.

Pareri pe scurt: Beko RDNE535E20DZM

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Capacitate mare
  • Foarte bine organizat
  • Sistem Neo Frost
  • Sistem de avertizare usi deschise

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *