Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

LG GTF916PZPZD este unul dintre cele mai incapatoare si moderne modele de frigidere cu doua usi, ce ofera conditiile optime pentru ca alimentele depozitate sa se pastreze in deplina siguranta. Reuseste sa satisfaca inclusiv si cei mai pretentiosi cumparatori, insa inainte de a lua orice decizie va invitam sa aflati mai multe detalii.

Aparatul are la baza sistem de racire No Frost ce utilizeaza  curenti cu aer rece ce circula prin toatezonele interioare si stabilizeaza si permanenta temperatura si umiditatea optima.Alimentele se vor pastra proaspete o perioada mai mare de timp. Acest sistem este implementat atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului.

Pentru a avea o mai buna vizibilitate asupra continutului interior, ambele compartimente au fost prevazute cu becuri LED. Temperatura optima va fi reglata cu ajutorul panoulu ide control prevazut cu butoane de tip touch. Este foarte elegant si usor de setat.

LG GTF916PZPZD ofera o capacitate totala de 592 litri, ce este impartita intre frigiderul propriu-zis 418 litri si congelator 174 litri.

Compartimentare LG GTF916PZPZD

Frigiderul propriu-zis este prevazut in partea de jos cu doua compartimente inchise, fiind potrivite pentru depozitarea fructelor si a legumelor. In partea de sus, se afla patru rafturi din sticla securizata foarte rezistente, ce pot sustine chiar si vase mai mari. Acestea pot fi asezate pe mai multe trepte de nivel, in functie de inaltimea vaselor. In partea de sus a frigiderului, se afla un compartiment in care temperatura ajunge pana la 0 grade Celsius. Aceste conditii sunt prielnice decongelarii carnii sau depozitarii aliemntelor perisabile.

Usa frigiderului dispune si ea de mai multe rafturi si suporturi, unde poti depozita recipiente de mici dimensiuni, borcane, sticle etc. In partea de sus, se afla la interior rezervorul in care vei adauga apa, iar la extrerior, se regaseste dispenser-ul de unde vei putea bea apa rece si proaspata, doar apasand clapeta acestuia.

Congelatorul este amplasat in partea de sus, fiind foarte bine structurat si incapator. Spatiul pe care il pune la dispozitie este impartit cu ajutorul unui raft foarte rezistent. Pe usa acestuia se afla doua suporturi unde poti aseza cateva pachete mici.

Este un aparat foarte moderne si elegant, avand o carcasa de culoare argintie, ceea ce il va face foarte usor de asortat. Totodata, masoara 184 cm inaltime, 86 cm latime si 73 cm adancime.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. In plus, producatorii estimeaza acest consum la doar 330 kWH/an. Totodata, ramane un aparat frigorific silentios, al carui nivel de zgomot nu depaeste 38 dB.

Concluzii si Pareri

LG GTF916PZPZD este un model de frigider deosebit, prevazut cu functii si tehnologii moderne, dar si un design elegant, care din punctul meu de vedere, merita pana la ultimul banut. Cumparatorii s-au aratat  foarte multumiti de el si sustin ca este destul de incapator, raceste foarte bine si este foarte silentios. Apreciaza la fel de mult si partea de design, dar si existenta acelui dozator de apa. Il recomanda cu toata increderea mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

 

Pareri pe scurt: LG GTF916PZPZD

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Incapator
  • Economic
  • Sistem No Frost
  • Dispenser apa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *