Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Beko RDSA310M30XB este un frigider cu doua usi destul de spatios ce vine la pachet cu un pret destul de avantajos. Reuseste sa raceasca foarte bine alimentele depozitate in interior, astfel incat acestea sa ramana proaspete mai mult timp.

Frigiderul Beko RDSA310M30XB este prevazut cu o capacitate totala de 306 litri si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Producaotrii estimeaza consumul energetic anual undeva la doar 208 kWh.

Beko RDSA310M30XB interior

Frigiderul propriu-zis prezinta o capacitate de 237 litri, interiorul fiind organizat cu ajutorul a patru rafturi realizate din sticla securizata, foarte rezistente, ce au capacitata de a sustine si vase mai grele, si o ladita pentru fructe si legume unde acestea vor fi pastrate in cele mai bune conditii. Usa frigiderului este prevazuta cu patru rafturi din plastic unde putem depozita oua, sticle, borcane si asa mai departe.

Congelatorul este amplasat in partea de sus, oferind o capacitate de 69 de litri. Este prevazut cu doua compartimente unde putem depozita caserole cu carne, inghetata, peste si asa mai departe. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 3.5 kg.

Temperatura din interiorul frigiderului este modificata cu ajutorul termostatului amplasat in interior. Pentru o mai buna vizibilitate asupra alimentelor aflate in interior, aparatul a fost prevazut cu sistem de iluminare.

De asemenea, ofera si o autonomie foarte buna, care ajunge pana la 19 ore, ceea ce inseamna ca in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in maxima siguranta in tot acest timp.

Frigiderul se poate lauda si cu un design elegant, foarte placut, carcasa fiind argintie. Cele doua usi cu manere integrate ofera un plus de eleganta aparatului. Dimensiunile acestuia sunt de 175.4 cm inaltime, 59.5 cm latime si 60 cm adancime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Beko RDSA310M30XB este un model de frigider bun, bine organizat, ce ofera conditiile optime alimentelor tale. Clientii actuali au declarat ca sunt multumiti, in mare parte, de capacitatea acestui aparat, sustinand ca este suficient de incapator, foarte economic si silentios. Sunt incantati si de compartimentarea sa, astfel ca pot fi puse si vase mai grele, fiind sustinute eficient. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Beko RDSA310M30XB

9.2

Calitate

9.3/10

Design

9.2/10

Pret

8.7/10

Rezistenta

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Compartimentare buna
  • Autonomie mare
  • Functionare silentioasa
  • Economic

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *