Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Dirt Devil 5-in-1 Steam Cleaner este un aparat interesant, care ar putea substitui cu brio mopul clasic, fiind eficient in curatarea podelelor dure cu abur. Este foarte usor de folosit si de manevrat, putand reprezenta o alternativa de luat in calcul pentru curatarea eficienta a locuintei.

Aparatul de curatat Dirt Devil 5-in-1 Steam Cleaner poate fi folosit atat in bucatarie, in baie, cat si in alte incaperi cu pardoseli dure, asigurand o curatare eficienta. Indata ce l-ati pornit, va trebui sa asteptati numai 30 de secunde pentru a il pune in functiune. La o incarcare a rezervorului, puteti folosi aparatul aproximativ 15 minute. Pentru un apartament, cel putin, eu zic ca este mai mult decat suficient.

Aparatul beneficiaza de un burete din microfibra, un cadru pentru covoare, un cap ingust, o perie rotunda si o perie pentru resturi. Accesoriile se asambleaza foarte usor, iar fiecare are o alta indeletnicire. Astfel, cu ajutorul lor, putem patrunde si in zonele mai dificil de ajuns cu mopul clasic, putem curata mai multe tipuri de murdarii si asa mai departe. In plus, este foarte usor de manevrat, ceea ce va va simplifica munca.

Are o putere de 1300 W, iar rezervorul din dotare ofera o capacitate de 0.33 litri. Greutatea aparatului este de doar 2.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Dirt Devil 5-in-1 Steam Cleaner este un aparat util in orice locuinta si nimeni nu poate contesta acest lucru. Poate, uneori, eficienta acestuia nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, insa, in mare parte, am avut asteptari realiste pe care le-a indeplinit cu brio. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de el sustin ca asigura o curatare destul de buna a podelelor, indeparteaza eficient resturile uscate, iar in urma sa, podeaua se usuca destul de repede. De asemenea, au mai afirmat faptul ca prezinta un cablu de alimentare destul de lung, iar aparatul este usor de manevrat. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul destul de corect.

Pareri pe scurt: Dirt Devil 5-in-1 Steam Cleaner

8.7

Calitate

8.0/10

Design

9.0/10

Pret

8.5/10

Rezistenta

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de manevrat
  • Accesorii utile
  • Cablu de alimentare destul de lung

Puncte slabe

  • Curatarea urmelor dificile se realizeaza mai greu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *