Masina electrica de tuns gazonul Bosch ARM 32 / 3200

Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Bosch ARM 32 / 3200 este fara indoiala o varianta de masina electrica de tuns gazonul foarte interesanta si totusi la un pret rezonabil. Insa, pana a ajunge sa analizam si acest aspect, va propun sa aflati mai multe detalii utile in continuare.

Masina de tuns gazonul Bosch ARM 32 / 3200 prezintaun motor de 1200 W si reuseste sa taie foarte usor chiar si iarba mai groasa sau mai lunga. Este destul de usoara, se manevreaza fara dificultate si poate evita fara probleme eventualele obstacole. Reuseste sa taie iarba si in zone mai dificile precum cele din apropierea peretilor, paturilor de flori sau gardurilor. Ofera o capacitate de colectare generoasa, de 31 de litri, astfel ca nu va trebui sa intrerupeti frecvent activitatea pentru a il goli. Economisiti timp si va simplifica si  munca.

Lungimea gazonului poate fi ajustata in functie de cele trei niveluri disponibile. Puteti regla la 20 mm, 40 mm sau 60 de mm. Ofera o precizie foarte buna, datorita cutitelor ascutite. Totodata, cele patru roti din dotare permit transportarea aparatului cu usurinta. Este o solutie excelenta pentru suprafete cuprinse intre 350 si 1000 mp.

Latimea de taiere masoara 32 de cm. Beneficiaza de un maner ergonomic pentru o manevrarea cat mai confortabila a aparatului.

In ceea ce priveste zgomotul produs, inregistreaza 93 dB.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bosch ARM 32 / 3200 este o solutie de luat in calcul pentru gazonul tau ce presupune un mod de functionare eficient, o manevrare usoara, dar si un pret de achizitie mai mult decat rezonabil. Numarul celor care au optat pentru aceasta varianta nu este deloc mic, astfel ca nici feedback-urile nu au fost putine. Insa, ca sa va faceti o imagine de ansamblu asupra produsului luand in considerare parerile cumparatorilor actuali, ei bine, acestia sustin ca masina taie foarte bine iarba, timp in care este usor de asamblat, dar si de folosit. De asemenea, sustin ca motorul din dotare este destul de puternic incat sa poata face fata si in cazul in care iarba ar fi mai mare. De asemenea, sistemul care presupune strangerea acesteia in cosul din dotare isi face treaba excelent, astfel ca in urma masinii nu ramane nimic din ceea ce coseste. Pentru  nevoile sale este un produs destul de bun, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Bosch ARM 32 / 3200

9.1

Calitate

9.0/10

Rezistenta

8.7/10

Design

9.3/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de manevrat
  • Motor destul de puternic
  • 3 setari pentru lungimea gazonului
  • Cos colectare gazon taiat

Puncte slabe

  • Anumite componente realizate din plastic nu sunt cele mai rezistente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *