Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light FTTM-93RBL este un model de frigider mic, dar foarte util in multe situatii, unde va puteti depozita alimentele in siguranta. Daca reprezinta o varianta de luat in calcul si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea acestui material pe carae vi l-am pregatit.

Star-Light FTTM-93RBL interiorFrigiderul Star-Light FTTM-93RBL prezinta o capacitate de 93 de litri si este prevazut, in partea de jos, cu o ladita pentru depozitarea fructelor si a legumelor, doua rafturi din sticla securizata, iar in partea de sus, un mic congelator. Usa dispune si ea de trei rafturi din plastic unde puteti depozita sticle, borcane, oua si asa mai departe.

Beneficiaza de sistem de dezghetare autoamta, ceea ce inseamna ca va va scuti de un efort in plus pentru intretinerea lui. In plus, beneficiaza si de termostat reglabil ce permite ajustarea temperaturii interioare.

Totodata, aparatul prezinta un design retro, fiind disponibil in culoare neagra ceea ce il face usor de asortat. Usa prezinta deschidere pe partea dreapta si este prevazuta cu maner.

Star-Light FTTM-93RBL este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ asigurand un consum energetic destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 107 kWh.

De asemenea, este un model si foarte silentios, al carui nivel de zgomot nu depaseste 41 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 85 cm inaltime, 47.2 cm latime si 45 cm adancime, avand o greutate de 21.7 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light FTTM-93RBL este un model care se descurca eficient si, in plus, vine la pachet cu un pret avantajos. Cumparatorii sustin ca este un frigider mic, dar bine organizat, raceste bine  alimentele si este foarte silentios. Din punctul lor de vedere, este produsul de care aveau nevoie sa se foloseasca ocazional sau in anumite situatii, motiv pentru care se considera multumiti de alegerea facuta. Recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Star-Light FTTM-93RBL

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Bine organizat
  • Economic
  • Silentios
  • Design interesant

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *