Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Sezonul cald se apropie, asa ca se apropie timpul sa te pregatesti pentru distractie si relaxare. Te poti relaxa foarte bine acasa stand la piscina si ascultand muzica preferata sau lecturand o carte buna. Piscina Intex Prism poate fi o alternativa foarte buna si pentru gradina ta, despre care vom discuta pe larg in continuare.

Intex Prism este o piscina supraterana realizata din PVC, a carei pereti sunt realziati din material laminat din trei straturi separate ce ofera o mai buna rezistenta si durabilitate. Sistemul de sustinere al acesteia este realizat din otel galvanizat, care ofera o buna rezistenta chiar si la rugina.

Presupune un motaj foarte usor si reprezinta o alterantiva buna pentru orice gradina. Va puteti relaxa stand in apa alaturi de cei dragi sau poate fi o modalitate de distractie foarte buna chiar si pentru copii. Prezinta forma rotunda si are un volum de 4485 litri.

Setul include bazinul pentru piscina, cadrul metalic de sustinere, pompa cu filtru cartus de tip H ce are un debit de 1250 litri pe ora, dar si un DVD pentru instructiuni de montaj si intretinere a produsului. Este usor si de demontat, astfel ca poate fi folosita si in sezoanele urmatoare.

Dimesiunile acesteia sunt de 76 cm adancime si 305 cm diametru, avand o greutate de aproximativ 20 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Piscina Intex Prism este un model interesant la care puteti apela pentru mai multa distractie acasa, suficient de mare si usor de montat. Actualii cumparatori au declarat ca este o varianta potrivita chiar si pentru o familie cu aproximativ patru membri, pe care au montat-o foarte usor si rapid. Calitatea materialelor este buna si se bucura din plin de alegerea facuta. O recomanda mai departe cu incredere si sunt de parere ca raportul calitate/pret al acestui produs este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Intex Prism

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Destul de spatioasa
  • Usor de montat
  • Materiale de calitate

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *