Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

JAP Tornado S3 este un model de aspirator de mana foarte practic si util in orice locuinta, dar si pentru curatarea interiorului masinii. Poate fi utilizat pe diverse tipuri de suprafete, oferind o buna eficienta. Insa, pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit unde va vom oferi toate informatiile de care aveti nevoie pentru o decizie corecta.

Aspiratorul de mana JAP Tornado S3 este prevazut cu o putere de 150 W si poate aspira atat murdarie solida, cat si lichide. Mai mult decat atat, poate aspira eficient chiar si parul provenit de la animalele de companie datorita accesoriului special Animal Friendly. In total, include 5 accesorii pentru uz intern si extern printre care: accesoriul pentru casa, accesoriu pentru masina, accesoriu pentru murdaria lichida, accesoriu pentru mobilier si accesoriu special pentru parul animalelor de companie.

Aparatul este prevazut cu un recipient de 500 de ml pe care il puteti detasa foarte usor pentru a il goli. De asemenea, este echipat cu filtru HEPA care capteaza particulele de praf din aer, eliberand un aer mai curat. In plus, in pachet veti primi si doua filtre HEPA, statie de incarcare si incarcator.

Este un dispozitiv portabil, usor de manevrat datorita greutatii reduse. Astfel, veti putea curata si zone mai dificile, inclusiv tapiterii de masina.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul de  mana JAP Tornado S3 este un model foarte bun cu ajutorul caruia ptueti intretine curatenia mai usor atat in casa, cat si in masina. Cumparatorii s-au aratat foarte multumit de performantele sale. Sustin ca ofera o putere foarte buna de aspirare, este extrem de robust si usor de manevrat. Eficienta ii este sporita si de accesoriile speciale din dotare. Un alt avantaj al acestuia se refera si la posibilitatea de a aspira lichide, ceea ce majoritatea aspiratoarelor de mana nu fac. Astfel, il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: JAP Tornado S3

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Putere de aspirare buna
  • Poate aspira si lichide
  • Gama foarte variata de accesorii
  • Usor de manevrat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *