Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Heinner HC-H273SA+ este o combina frigorifica performanta, ce reuseste sa asigure conditiile optime pentru ca alimentele sa se mentina proaspete un timp indelungat. In plus, vine la pachet si cu un pret foarte atragator, insa inainte de toate, va invitam sa aflati mai multe detalii utile despre produs.

Combina frigorifica Heinner HC-H273SA+ ofera o capacitate totala de 273 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. In principiu, producatorii estimeaza acest consum undeva la 248 kWh/an.

Totodata, dispune de sistem de racire No Frost, care previne formarea ghetii pe peretii aparatului. Acest lucru se datoreaza curentilor de aer rece ce vor ajusta in mod automat nivelul de umiditate.

Compartimentare Heinner HC-H273SA+

Frigiderul combinei Heinner HC-H273SA+ este prevazut cu un volum de 205 litri si este organizat cu ajutorul a patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta, ce ofera un suport optim chiar si vaselor mai voluminoase. In partea de jos, se afla compartimentul pentru fructe si legume, ce vor permite mentinerea proaspata a acestora un timp indelungat. Usa frigiderului este si ea echoapta cu patru suporturi din plastic, unde poti aseza de la borcane, sticle pana la recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul combinei Heinner HC-H273SA+ ofera o capacitate de 68 de litri si este organizat cu ajutorul a trei compartimente inchise ce iti vor permite patrarea alimentelor in functie de natura lor, astfel incat sa nu mai imprumute mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare este de 3 kg in decursul a 24 de ore.

De asemenea, combina beneficiaza de o autonomie suficient de mare, ce ajunge pana la aproximativ 16 ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in continuare in maxima siguranta. In plus, presupune si un mod de functionare silentios, inregistrand numai 42 dB.

Combina dispune si de un design modern, carcasa de culoare argintie permtiandu-i asortarea facila cu restul pieselor de mobilier, dar si a electrocasnicelor. In plus, cele doua usi prezinta manere integrate, ceea ce ii confera aparatului un plus de eleganta.

Dimensiunile acesteia sunt de 55 cm latime, 58 cm adancime si 175.7 cm inaltime, alaturi de o greutate de 55 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

In principiu, combina frigorifica Heinner HC-H273SA+ isi face treaba eficient, este bine organizata si compartimentata pentru ca alimentele tale sa se mentina proaspete un timp indelungat, fara insa a face schimb de mirosuri si arome intre ele. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca pentru nevoile lor este suficient de incapatoare, silentioasa si foarte eleganta. Nu au ce sa ii reproseze, fiindca isi face treaba exact asa cum promite, drept pentru care considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt; Heinner HC-H273SA+

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Compartimentare eficienta
  • Sistem No frost
  • Design elegant
  • Functionare silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *