Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bosch Tassimo Joy TAS4502 este un espressor interesant, din punctul meu de vedere, foarte practic fie acasa, fie chiar si la birou. Este prevazut cu cateva sisteme si functii care vor ajuta aparatul sa prepare o cafea aromata si gustoasa, dar ii vor prelungi si durata de utilizare.

Acest aparat permite prerarea ueni game variate de bauturi calde, fiind ajutorul de incredere in fiecare dimineata. Poti prepara cu ajutorul sau de la cafea, espresso pana la latte machiato, cappuccino si caffe crema. Dispune de un rezervor de apa cu capacitatea de 1.4 litri, ceea ce inseamna ca poti prepara mai multe cesti din bautura preferata.

Espressor-ul dispune de o tehnologie interesanta – Intellibrew, astfel ca bauturile preferate vor fi preparate in cantitatea corecta de apa, la temperatura optima, adaptand  timpul de preparare.

De asemenea, aparatul dispune de sistem de autocuratare si program de detartrare ce va prelungi durata de utilizare a aparatului, tinand la distanta depunerile de calcar. Detine o putere de 1300 W si o presiune de 3.3 bari.

In plus, beneficiaza de un design foarte elegant, carcasa fiind de culoare negru lucios, fiind ideal atat acasa, cat si la birou. Este usor de setat si de folosit, iar dimensiunile acestuia sunt de 23 x 28.9  x 33.3 cm (W x D x H) si cantareste 3.3 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Bosch Tassimo Joy TAS4502 este un aparat foarte practic in orice locuinta, ce te poate rasfata cu mirosul incantator al cafelei, in fiecare dimineata. Clientii sunt foarte multumiti de acest aparat si sustin ca reuseste sa prepare o cafea foarte buna, este usor de folosit si foarte practic, motiv pentru care il recomanda mai departe. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt: Bosch Tassimo Joy TAS4502

9.8

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Diversitate de bauturi
  • Usor de folosit
  • Curatare automata
  • Program de detartrare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *