Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Minerva Max20M este o masina de cusut foarte practica in orice locuinta si de multe ori un ajutor de nadejde. Cu ajutorul sau poti scurta chiar la tine acasa perdele, rochii, pantaloni si multe altele, fiindca presupune un mod de functionare foarte facil.

Masina dispune de un design foarte atragator si elegant, carcasa fiind de culoare alba cu motive florale de culoare mov. Detine 13 programe ci ajutorul caruia poti realiza butoniera semi-automat, zigzag in trei pasi pentru materiale mai elastice, sufilarea, cusatura ascunsa, cusaturi decorative. In plus, toate accesoriile din dotare vor fi stocate intr-un setar detasabil, astfel incat sa nu le pierdeti prin casa: set t3 ace universale, 3 bobine, taietor butoniere si periuta, placuta pentru coaserea nasturilor, saiba din fetru si surubelnita.

Accesorii Minerva Max20M

Pentru o mai buna vizibilitate, aparatul dispune de iluminare LED.  De asemenea, aparatul mai beneficiaza si de adaptor pentru brodat sau stopat, coasere cu ac dublu, platforma-manecar, coasere naturi, fermoare si asa mai departe. In general, cu ajutorul sau vei putea intreprinde o multitudine de activitati similare unei croitorii. Marele avantaj este ca presupune un mod de functionare foarte intuitiv, putand fi utilizata chiar si de catre persoanele incepatoare. Personal, nu am avut experienta in domeniu, insa tot ceea ce am incercat, am reusit sa obtin cu un efort minim.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Minerva Max20M este, din punctul meu de vedere, un aparat foarte util in orice locuinta, indiferent daca ai sau nu experienta cu o astfel de masina. Clientii sunt foarte multumiti de modul in care isi face treaba si declara ca este mai usor de folosit decat s-ar fi asteptat. Au testat-o pe lenjerii, perdele, huse, modificari de haine, blugi si de fiecare data rezultatul a fost unul pe masura, fara sa fie necesare drumuri inutile la croitorie. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Minerva Max20M

9.6

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • 13 programe
  • Usor de folosit
  • Accesorii diverse
  • Iluminare LED

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

One thought on “Masina de cusut Minerva Max20M cu 13 programe – Review detaliat si Pareri utile

  1. tatu stoica sibiu nr telf 0787648647

    vreau sa cumpar doar piciorus cu surub la masina de cusut minerva M20m

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *