Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Polti Unico MCV 85 Total Clean & Turbo este un aspirator puternic si eficient care curata murdaria si igienizeaza podelele asigurand o locuinta mai curata si mai sanatoasa. Este un aparat multifunctional care aspira, curata cu aburi si usuca in acelasi timp. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit in continuare, pentru a afla mai multe informatii utile.

Aspiratorul Polti Unico MCV 85 Total Clean & Turbo asigura curatenia intregii locuinte. Include o mini perie turbo care va curata mai usor parul fie cel uman, fie blana animalelor de companie. Gratie celor trei programe digitale, va stabili cantitatea optima de aburi si durata de uscare pentru orice suprafata.

Totodata, este un aspirator foarte puternic, multi-ciclonic, fara sac, care asigura o curatenie optima la nivel ridicat fara a dispersa ulterior in locuinta particulele de praf. Gratie filtrului HEPA 13, combate eficient si alergenii.

Aspiratorul este prevazut cu un boiler ce produce abur astfel ca va reusi sa curete foarte bine locuinta, dar si diferite tiprui de suprafete. Peria inovatoare Multibrush este proiectata sa aspire, curete cu aburi si sa usuce diferite suprafete. Cu un singur click selectati pozitia periei, in functie de suprafata pe care o curatati, fara sa fie nevoie de alte accesorii pentru uscarea sau spalarea covoarelor si mochetelor. Acest accesoriu include perisori moi pentru aspirarea suprafetelor dure si delicate, dar si insertii de cauciuc pentru spalarea si uscarea podelelor dure ori pentru aspirarea murdariei umede.

Este un aparat usor de manevrat gratie manerului vertical ce permite manipularea usoara in orice directie, fara sa va aplecati. Un accesoriu special poate fi amplasat pe maner sau direct pe aparat si va permite transportul accesoriilor pentru a fi mereu la indeamana.

Asadar, printre accesoriile din dotare se numara peria multibrush pentru aspirare, curatare cu abur si uscarea podelleor dure, delicate, covoare si mochete, peria turbo pentru toate suprafetele, mini peria turbo potrivita pentru canapele, saltele, zone tapitate, peria 2 in 1 pentru ferestre si tapiterii, laveta cu elastic pentru peria 2 in 1, concentratorul de abur, trei perii mici colorate din nylon, duza de aspirare, lance 2 in 1, maner vertical, suport pentru laveta, doua lavete din microfibra lavabile, suport de accesorii, tub telescopic si furtun flexibil cu sistem de clipsare usoare.

Aspiratorul Polti Unico MCV 85 Total Clean & Turbo prezinta o capacitate de colectare a mrudariei de 0.8 litri si poate fi utilizat pe diferite tipuri de suprafete precum gresie, parchet, covoare, geamuri, PVC, mochete, sticla, oglinzi. Emisia de abur poate fi reglata pe trei niveluri pana la 95 g/min. Presiunea maxima este de pana la 6 bari, iar raza de actiune de 9 metri.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Polti Unico MCV 85 Total Clean & Turbo este un aspirator multifunctional ce reuseste nu doar sa aspire, ci si sa dezinfecteze diferite tipuri de suprafete pentru o curatanie impecabila si o igienizare optima a locuintei. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca isi face treaba impecabil, asa cum de altfel se si asteptau. Aspira foarte bine, curata excelent rosturile, faianta, gresia, textilele si asa mai departe, iar in acest sens, accesoriile joaca un rol important. Il recomanda astfel mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Polti Unico MCV 85 Total Clean & Turbo

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere de aspirare mare
  • Abur, uscare
  • Gama foarte variata de accesorii
  • Performante bune

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *