Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Kring Ikast este un set de bucatarie modern potrivit si pentru bucatarii mai mici ce ofera spatiu de depozitare bine organizat. Este, deopotriva, o varianta accesibila ca pret, dar pentru inceput, va propunem sa aflati in continuare mai multe informatii utile.

Bucataria Kring Ikast este o varianta foarte practica si bine organizata, ce se poate integra cu usurinta intr-un decor modern. Sigur ca spatiul restrans creeaza de fiecare data probleme, insa cu ajutorul acestui set il puteti optimiza foarte bine. Setul include corpuri suspendate, dar si corpuri inferioare. Partea de jos este foramta din dulapuri ce ofera o buna stabilitate.

Piesele sunt realizate din PAL cu grosimea de 16 mm, iar blatul termorezistent masoara 28 mm grosime. Usile din PAL au o grosime de 18 mm si sunt prevazute cu cant ABS de 1 mm. Placajul din MDF are o grosime de 3 mm, iar setul include si balamale de inchidere cu amortizare glisiere pentru setare.

Cele patru corpuri suspendate includ un corp cu o usa cu amortizare cu ridicare in sus cu telescop, avand o lungime de 60 de cm, latime de 28 de cm si inaltime de 55 cm, usa fiind realizata din PAL cu cant ABS de 1 mm grosimea la culoarea frontului. Sub acest corp poate fi montata o hota incorporabila telescopica. Corpul suspendat cu doua usi si polita la mijloc masoara 60 cm lungime, 28 cm latime si 60 cm inaltime incluzand usi din PAL de 18 mm cu cant de 1 mm foarte rezistent la socurile mecanice. Corpul suspendat de 40 de cm include o usa cu lugnimea de 40 cm, latime de 28 de cm si inaltime de 60 de cm. Si, unu in ultimul rand, inca un corp suspendat cu dimenisunile de 80 x 28 x 60 cm.

Corpurile de jos sunt in numar tot de patru si includ: corpul chiuveta cu doua usi ce masoara 80 cm lungime, 47 cm latime si 85 cm inaltime, blat termorezistent de 28 mm grosime ce permite incastrarea chivuetei in blat sau aplicata pe masca, corp cu dimensiunile de 40 cm lungime cu polita pe mijloc, cu usa din PAL de 18 mm cu cant gros de 1 mm, corp de cuptor cu dimensiunile de 60 cm lungime, 47 cm adancime si 85 cm inaltime si inca un corp cu doua usi cu balamale amortizare ce masoara 60 cm lungime, 47 cm adancime si 85 cm inaltime.

Toate usile mobilierului includ sistem de amortizare in balama. Blatul de lucru este compus din doua bucati egale care se unesc intre ele prin trei conectori metalici rezistenti.

Intretinerea mobilierului este una usoara astfel ca usile si fronturile setarelor pot fi sterse cu o simpla carpa curata sau cu o carpa moale inmuiata in apa si detergent non abraziv. Blatul il veti sterge cu o carpa curata prevenind petele de pe suprafata sa.

Setul este expediat in mai multe colete, nemontat. Atat corpurile de sus, cat si cele de jos includ suruburi de cuplaj de prins intre ele pentru o amplasare perfecta. De asemenea, primiti la pachet si schita de montaj.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bucataria Kring Ikast este un model practic cu design modern ce reprezinta o alternativa buna si pentru cei cu un buget mai restrans. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca se integreaza perfect si in spatii mai mici. S-a montat foarte usor, este bine organizata si ofera suficient spatiu de depozitare. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Kring Ikast

9.4

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.5/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design placut
  • Se incadreaza si in bucatarii mai mici
  • Amortizare usi
  • Usor de intretinut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *