Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Steinhaus PRO-HPC18Q este un aparat de spalat cu presiune practic si usor de folosit cu ajutorul caruia puteti mentine curatenia mai usor. Are capacitatea de a curata si obiecte mai mari si faorte murdare, in doar cateva minute. Daca este o solutie potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti indata.

Aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18Q este prevazut cu un motor de 1800 W putand face fata pentru a curata pavaje, mobilier de gradina, pereti, dar si masini. Este un aparat ce face parte din noua generatie de echipamente de spalat cu jet de apa sub presiune, este foarte usor de transportat si indeparteaza cu succes diferite tipuri de murdarie precum praf, reziduuri, mucegai, muschi sau noroi. Capacitatea buna de curatare este datorata presiunii ridicate de pana la 140 de bari.

Este echipat cu pompa de aluminiu, sistem de dozare a detergentului si suporti pentru furtun, lance si pistol. Atat lungimea cablului electric, cat si a furtunului este de 5 metri.

Setul include aparatul de spalat cu presiune, recipientul pentru detergent, pistolul, furtunul de 5 metri, tamburul pentru rularea furtunului, adaptorul cupla rapida cu filtru de apa si lance multi-jet.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18Q este un dispozitiv foarte practic pentru orice locuinta care va poate simplifica munca. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata. Este usor de folosit, curata destul de bine diferite tipuri de murdarii si se manipuleaza foarte simplu. Il considera foarte practic si util si il recomanda mai departe apreciind raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Steinhaus PRO-HPC18Q

9.4

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.5/10

Design

9.4/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de manevrat
  • Curata diferite tipuri de murdarii
  • Flexibil

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *