Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Caffè Corso ESAM 2800.SB este un espressor automat ce reuseste sa preparare cafeaua exact pe gustul tau, iar acest lucru este posibil datorita flexibilitatii oferite. Este foarte usor de reglat prin intermediul panoului de control prevazut cu o interfata destul de intuitiva amplasat frontal.

Espressor-ul Caffè Corso ESAM 2800.SB este prevazut cu o putere de 1450 W, reusind sa pregateasca bautura preferata intr-un timp foarte scurt.  Cu tehnologia CRF, aparatul beneficiaza de un sistem compact fara tuburi, prin care boabele de cafea sunt macinate instant, astfel incat aroma sa ramana la fel de intensa. In plus, sistemul cappuccino reuseste sa imbine aerul, aburul si laptele, rezultand o spuma bogata si cremoasa, exact pe gustul tau. In acest sens, aparatul a fost echipat si cu o dispozitiv de spumare a laptelui, dar si un recipient unde laptele va fi adaugat.

Capacitatea rezervorului de apa este de 1.8 litri, iar a compartimentului de cafea este de 200 de grame. Boilerul aparatului se detaseaza foarte usor, astfel incat curatarea acestuia devine cat se poate de facila.

De asemenea, Caffè Corso ESAM 2800.SB beneficiaza de program automat pentru spalare si decalcifiere, ceea ce ii va asigura aparatului o durata de utilizare mai mare. In egala masura, poate fi setat si nivelul de duritate al apei, precum si gradul de macinare al cafelei, astfel incat bautura rezultata sa iasa exact asa cum iti place.

Dimensiunile acestui model de espressor sunt de 28.5 x 37.5 x 36 cm (W x D x H) si cantareste 10 kg. Apreciez design-ul produsului fiindca beneficiaza de o carcasa foarte eleganta, de culoare argintie in combinatie cu negru, foarte rezistenta si usor de intretinut.

Concluzii si Pareri de la clienti

Caffè Corso ESAM 2800.SB este un espressor ce merita achizitionat pentru ca reuseste sa prepare cafeaua eficient, este usor de folosit si nici nu ocupa prea mult spatiu in bucatarie. Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta, iar din punctul lor de vedere, este un aparat de calitate, ce reuseste sa ajunga la nivelul asteptarilor sale, fiind foarate usor de reglat. Astfel, de fiecare data bautura preferata se muleaza pe dorintele lor, ceea ce nu poate face altceva decat sa ii multumeasca si sa ii determine recomande mai departe produsul. Mai mult decat atat, sutn de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

 

Pareri pe scurt: Caffè Corso ESAM 2800.SB

9.6

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de setat
  • Boiler detasabil
  • Sistem Cappuccino pentru spuma densa
  • Program automat pentru spalare si decalcifiere

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *