Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Honeywell CMT727D este un termostat electronic prin intermediul caruia poti controla centrale murale, arzatoare, sisteme de incalzire electrica sau pompe de circulatie. Personal, l-am testat pe o centrala murala pentru a ii verifica eficienta.

In primul rand, este important de mentionat faptul ca acest termostat presupune patru regimuri de operare: manual, automat, vacanta, respectiv veghe sau anti-inghet. Apreciez acest lucru si chiar sunt de parere ca au fost foarte bine gandite. De asemenea, foarte usor se poate programa pe 7 zile, in functie de situatie. De asemenea, pot fi reglate si intervalele de timp, in pasi de 10 minute. Atunci cand sunteti plecati in vacanta, acesta reduce temperatura pe perioada programata de la o zi pana la 99 de zile.

Mai mult decat atat, mi s-a parut interesant si faptul ca detine memorie EEPROM ce permite memorarea programului cel mai utilizat. Astfel, doar apasand o tasta se vor activa toate setarile realizate anterior.

Pe display-ul acestuia regasim informatii referitoare la temperatura din incapere, pornit/oprit, regim lucru si baterie consumata. Lateral, se afla butoanele prin intermediul carora vei seta temperatura dorita sau modul de operare. Interfata acestuia este una foarte simpla, avand un numar redus de butoane, ceea ce iti va permite sa realizezi foarte usor toate setarile dorite.

Atunci cand esti plecat de acasa, poti apasa tasta OFF care presupune activarea regimului de veghe, oferind protectie impotriva inghetului, astfel ca temperatura sa nu scada sub 5 grade Celsius. De asemenea, trecerea de la vara sau iarna se realizeaza automat. Ora poate fi afisata atat in format 24h sau 12h AM/PM.

Concluzii si Pareri de la clienti

Honeywell CMT727D este un termostat bun, care a trecut toate testele si pe care il recomand. Clientii actuali confirma acest lucru si sustin ca ofera o precizie foarte buna, apreciind in mod deosebit faptul ca este usor de instalat si configurat, dar cele 4 moduri de functionare. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere foarte buna considerand raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Honeywell CMT727D

9.8

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • 4 moduri de operare
  • Usor de programat si setat
  • Memorie EEPROM
  • Protectie anti-inghet

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *