Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Fotoliu Kring Royal este un set de doua fotolii foarte elegant si rezistent, ce ofera un nivel de confort sporit, ideala pentru un living modern sau chiar pentru un birou. In plus, sunt foarte usor de intretinut si de asortat cu restul pieselor de  mobilier, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

In primul rand, trebuie sa stiti ca acest set este realizat din piele naturala de vaca, insa lateralele sunt fabricate din piele ecologica. Totodata, cele doua fotolii sunt dotate cu mecanisme de balansare cu o actionare simpla mecanica, astfel incat sa va puteti intinde picioarele si sa vizionati in tihna filmele preferate sau sa cititi o carte.

Partea si mai interesanta este ca vine in mai multe nuante: negru care este deja expus, bej (vezi aici poze) si bej/maro (vezi aici poze).

Dincolo de partea estetica, pot spune ca sunt niste fotolii foarte confortabile, dar si rezistente. In plus, nu sunt deloc dificil de intretinut, fiind suficient doar sa curatati praful o data pe saptamana, iar o data la 1-2 luni sa aplicatii solutii speciale pentru hidratare. De asemenea, este recomandat ca fotoliile sa nu fie asezate langa o sursa de caldura.

Lungimea unui fotoliu este de 107 cm, latimea de 98 cm, iar inaltimea de 100 cm, in timp ce greutatea acestuia ajunge la 40 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Fotoliu Kring Royal este un set de fotolii foarte elegante si rezistente in timp care, din punctul meu de vedere, merita achizitionate. Clientii confirma acest lucru si adauga ca au fost foarte usor de montat, iar ulterior s-au dovedit a fi extrem de confortabile si rezistente. De asemenea, au mai aduagat faptul ca sunt suficient de mari si apreciaza posibilitatea extinderii lor. Recomanda acest set cu toata increderea mai departe, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Fotoliu Kring Royal negru

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.7/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabile
  • Se pot extinde
  • Piele naturala
  • Usor de intretinut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *