Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Review Canapea Kring Sylvie Air, Maro roscat

Kring Sylvie Air este un model de canapea ce imbina perfect utilul cu placutul, calitatea cu stilul astfel ca rezultatul este foarte apreciat de catre cumparatori. Este o canapea interesanta care asigura un grad de confort sporit, insa mai multe detalii vei afla in continuare.

Canapeaua Kring Sylvie Air este prevazuta cu trei trepte de confort, astfel ca ele doua locuri laterale sunt prevazute cu un  mecanism de balansare, iar prin simpla actionare mecanica, vei transforma canapeaua in cel mai bun loc de relaxare pentru vizionarea filmelor preferate.

Cadrul sezutului este realizat din lemn masiv de pin, iar cadrele bratelor sunt realizate din  PAL, placaj si MDF. Sezutul este extensibil si este realizat din spuma poliuretanica si arcuro, spatarul din spuma poliuretanica, iar bratele din spuma poliuretanica impreuna cu vata poliesterica si carton. Pernele de la nivelul sezutului prezinta nucleu cu arcuri impachetate.

Intretinerea canapelei nu este deloc dificila, fiind suficienta steregerea cu o perie de haine periodic si este recomandata evitarea expunerii direct la radiatiile solare sau depozitarea in spatii umede.

Dimensiunile acesteia sunt de 193 cm lungime, 100 cm  latime si 101 cm inaltime. Se asambleaza foarte usor urmand cu atentie instructiunile pe care le primesti in pachet.

Concluzii si Pareri de la clienti

Kring Sylvie Air este un model de canapea cu trei trepte de confort, ce imbina perfect calitatea si stilul, iar  rezultatul este foarte apreciat. Clientii sustin ca este extrem de confortabil, foarte simplu de montat si sunt incantati de alegerea facuta. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret avantajoasa, poti intra aici.

Pareri pe scurt: Canapea Kring Sylvie Air, Maro roscat

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabila
  • Design placut
  • Usor de intretinut
  • 3 trepte de confort

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *