Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Review Hyundai HY SJE 501 R

Hyundai HY SJE 501 R este un storcator cu melc foarte interesant, prevazut cu tehnologii de ultima generatie, despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Este intr-adevar o investitie ce merita fiecare banut, insa de acest lucru trebuie sa te convingi singur.

Storcatoarele cu melc incep sa se vanda din ce in ce mai bine in Romania, iar tot mai multi producatori au inceput sa proiecteze acest gen de storcatoare. Acest model este promul din portofoliul producatorului Hyundai si, in ciuda faptului ca este confectionat din plastic, calitatea sa este una superioara multor altor modele.

Storcatorul Hyundai HY SJE 501 R este prevazut cu un motor destul de puternic de 200 W, fiind capabil sa faca fata chiar si alimentelor mai tari precum radacinoasele, fara sa suprasolicite aparatul. Totodata, viteza de rotatie este de 60 rpm

Este foarte stabil in timpul functionarii fiind prevazut cu sistem anti-alunecare. Este dotat cu sita din inox si filtru pentru seminte, iar accesoriile acestuia pot fi spalate foarte simplu chiar si in masina de spalat vase. In acelasi timp, recipientul sucului ofera o capacitate suficient de mare de 1 litru.

Este recomandat ca aparatul sa nu fie folosit continuu mai mult de 30 de minute, ci sa ii acorzi o pauza pentru a evita supraincalzirea acestuia.

Concluzii si Pareri de la clienti

Hyundai HY SJE 501 R este un storcator de fructe si legume foarte eficient potrivit pentru orice bucatarie. Clientii sustin ca functioneaza ireprosabil, iar sucuruile obtinute sunt de-a dreptul satioase. De asemenea, presarea este lenta, iar aparatul este foarte siletnioasa. In plus, fiind prevazut cu o perie pentru curatat, le este foarte usor sa curete aparatul dupa utilizare, chiar si fara masina de spalat vase. Totodata, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun. Aici poti gasi o oferta de pret rezonabila.

Pareri pe scurt: Hyundai HY SJE 501 R

9.4

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de utilizat
  • Functionare silentioasa
  • Usor de curatat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *