Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Candy CBWDS 8514TH este o masina de spalat rufe cu uscator incapatoare si eficienta despre care vom discuta in acest material. In plus, pretul de achizitie este unul rezonabil, fiind potrivit si celor cu un buget mai restrans care nu si-ar putea permite sau nu sunt dispusi sa achizitioneze separat o masina de spalat rufe si un uscator de rufe care ar presiune o investitie, poate, de doua ori mai mare.

Candy este un brand italian, ce a luat fiinta in anul 1945, inventand la sfarsitul anilor ’50 masina de spalat rufe moderna cu incarcare frontala. In prezent, este un brand international si pune la dispozitia cumparatorului o gama variata de electrocasnice la preturi avantajoase.

Masina Candy CBWDS 8514TH este prevazuta cu o capacitate de 8 kg la spalare si 5 kg la uscare, fiind potrivita chiar si pentru o familie cu 1-2 copii. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A, insa trebuie sa stiti ca, in general, o masina de spalat rufe cu uscator incorporat, va inregistra un consum energetic mai mare decat o masina clasica.

Viteza de centrifugare maxima pe care o poate atinge este de 1400 rpm. Este important ca aceasta viteza sa fie cat mai mare, in vederea obtinerii unor rezultate cat mai bune la uscare.

De asemenea, masina beneficiaza de 16 programe alaturi de programe Smart, care vor acoperi toate tipurile de nevoi, de la nevoi de baza *bumbac, sintetice, lana etc), pana la nevoi speciale. Astfel, indiferent de tipul materialului, culorilor etc, vei gasi cu siguranta programul potrivit si adaptat cerintelor tale.

Cu functia de programare intarziata poti amana ora de incepere a spalarii, insa pe intervale orare prestabilite: 3, 6 sau 9 ore. Astfel, poti programa masina astfel incat atunci cand aceasta termina spalarea, respectiv uscarea hainelor sa ajungi acasa pentru a scoate articolele din interiorul sau. La finalul fiecarui program, un semnal sonor te va atentiona ca rufele pot fi scoase.

Design-ul produsului este unul modern, fiind prevazuta cu o carcasa de culoare alba. In partea superioara, se afla panoul de control prevazut cu display cu control touch unde poti verifica cei mai importanti parametri, precum si butonul rotativ prin intermediul caruia vei selecta programul dorit. In plus, se incorporeaza foarte usor in mobila partial sau total, dupa preferinte.

Cu ajutorul sistemului de siguranta impotriva copiilor, poti bloca panoul de control pentru ca cei mici sa nu aiba acces si sa nu poata deregla setarile realizate anterior.

Masina presupune si un mod de functionare destul de silentios, astfel ca la spalare inregistreaza numai 51 dB, iar la centrifugare 75 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 x 59.6 x 54.5 cm (l x L x A) si cantareste 73 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Candy CBWDS 8514TH este o masina avantajoasa prin prisma pretului cu care vine la pachet si care reuseste sa isi faca treaba in parametrii optimi. Cumparatorii sunt multumiti de ea si de modul in care spala, respectiv usuca hainele, sustinand ca este intr-adevar un electrocasnic de nadejde. De asemenea, adauga faptul ca programele din dotare sunt foarte diversificate, astfel incat acopera toate tipurile de nevoi pe care le-ar putea avea. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Candy CBWDS 8514TH

9.4

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.0/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Programe diversificate
  • Functionare silentioasa
  • Functii Smart
  • Sistem siguranta copii

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *