Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

VORTEX A0918LA este un aparat de aer conditionat portabil, iar acest lucru ii permite sa racoreasca simplu si rapid mai multe incaperi. Poate fi mutat cu foarte  mare usurinta dintr-o camera in alta datorita rotilor din dotare.

Aparatul de aer conditionat VORTEX A0918LA este prevazut cu o capacitate de 9000 BTU/h, ceea ce il face potrivit, in general, pentru dormitoare sau incaperi mai mici. Poate fi controlat atat prin intermediul panoului de control amplasat in partea de sus, cat si prin intermediul telecomenzii din dotare. In plus, prezinta un design modern astfel ca se va integra perfect in orice tip de incapere.

Are la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire, precum si alte functii interesante. Printre acestea se numara functia de dezumidifcare ce vizeaza eliminarea umiditatii excesive din aer, prevenind formarea mucegaiului. De asemenea, functia sleep asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit. Previne schimbarile bruste de temperatura, asigurand un mod de functionare silentios.

Unitatea este prevazuta cu un sistem performant de evacuare si absorbtie a aerului din incapere ori din exteriorul ei. In acest fel, aerul din incapere va fi intotdeauna reimprospatat, independent de temperatura de afara.

Aparatul VORTEX A0918LA este incadrat in clasa de eficienta A, inregistrand un consum ceva mai mare comparativ cu un aparat de aer conditionat clasic. In principiu, acesta va inregistra 1 kWh pe o durata de ora setat pe modul racire si 0.9 kWh pe modul incalzire.

Referitor la nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 62 dB. Nu este cel mai silentios aparat, insa nu este nici o valoare atat de mare incat sa devina foarte deranjanta.

Dimensiunile aparatului de aer conditionat sunt de 40 x 48 x 79.5 cm (L x A x l), avand o greutate de 30 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

VORTEX A0918LA este un aparat de aer conditionat portabil, foarte practic in orice locuintna cu atat mai mult cu cat poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta, pentru a obtine confortul dorit oriunde in locuinta. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca isi face treaba foarte bine, este usor de setat si nici nu ocupa mult spatiu in camerele unde este amplasat. In general, l-au folosit pe modul racire si au declarat ca reuseste sa racoreasca destul de rapid incaperea. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: VORTEX A0918LA

9.4

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de transportat
  • Design elegant
  • Eficient atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Consum energetic mai mare comparativ cu un aparat clasic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *