Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Carrier IPLUS este un aparat de aer conditionat foarte bun, care, luand in considerare capacitatea oferita, s-ar potrivit foarte bine intr-un living, insa aceste detalii vom discuta in cele ce urmeaza. Totodata, beneficiaza de o gama foarte variata de functii utile care vor reusi sa ofere tot confortul termic de care aveti nevoie indiferent de vremea de afara.

Aparatul de aer conditionat Carrier IPLUS ofera o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU, fiind potrivit pentru incaperi cu suprafete cuprinse intre 24-35 mp. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si A+++ pentru incal,zire, asigurnad un consum energetic foarte mic.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca imbunatateste randamentul acestuia. Compresorul functoneaza gradual, atingand mai rapid temperatura dorita, pe care ulterior, doar o va mentin cu un minim de resurse. In plus, pe termen lung se pot obtine economii de pana la 30-40%.

De asemenea, beneficiaza de un sistem de filtrare ultra performant – Triple Action Filter care consta intr-un filtru complex alcatuit din trei filtre diferite ce asigura o calitate optima aerului. Capteaza eficient de la particule de praf, polen si alergeni, pana la par de animale, pole, virusuri si bacterii.

Carrier IPLUS are la baza o gama variata de programe despre care vom discuta in continuare:

 • Incalzire si Racire – sunt cele doua functii de baza, care pot fi folosite in sezonul rece, respectiv in sezonul cald.
 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii excesive din aer care ar putea provoca mucegai in locuinta.
 • Follow me – transforma telecomanda in termostat de camera ce va transmite constant feedback catre unitatea centrala pentru a mentine temperatura constanta.
 • Autodiaognosticare – identifica orice problema aparuta la nivel functional, afisand pe display un cod specific pe care il veti putea gasi in manualul de utilizare.
 • Auto swing – asigura distribuirea optima a aerului in incapere.
 • Sleep – ofera cele mai bune conditii pentru un somn linistit, prevenind schimbarea brusca de temperatura si asigurand o functionare silentioasa.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului astfel incat sa se atinga mai rapid temperatura dorita.
 • Dezghetare automata – presupune oprirea ventilatorului unitatii interioare pentru cateva minute in cadrul functiei de incalzire pentru ca gheata formata pe unitatea externa sa se poata topi.

In plus, presupune si un mod silentios de functionare astfel ca pe prima treapta de viteza inregistreaza 22 dB, pe cea de-a doua 31 dB, pe a treia 35 dB, iar pe a patra 40 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 81.2 cm lungime, 19.2 cm latime si 30 cm inaltime, alaturi de o greutate de 9 kg, in timp ce unitatea externa masoara 77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime, cantarind 26.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Carrier IPLUS este un aparat de aer conditionat foarte bun, prevazut cu o gama extrem de variata de functii care ii sporesc eficienta. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si declara ca functioneaza ireprosabil. S-a dovedit a fi eficient atat pe partea de racire, cat si pe partea de incalzire, este silentios si nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

Pareri pe scurt: Carrier IPLUS 12000 BTU

9.6

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret bun
 • Gama variata de functii
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie pe Inverter

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *