Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A este o varianta convenabila de aparat de aer conditionat, a caror performante depaseste media gamei, asigurand o modificare optima a temperaturii, dar si o eficienta energetica sporita. Beneficiaza de cateva functii interesante despre care vom disucta in acest material, la momentul potrivit.

Aparatul Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A ofera o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, indiferent daca este utilizat pe modul racire sau incalzire. Este suficient de mare incat sa poata acoperi o suprafata de pana la 35 mp, cu inaltime standard de 2.7 metri. Bineinteles ca o importanta foarte mare o are si gradul de izolare al incaperii. Daca totusi acesta nu este unul foarte bun, atunci as recomanda aparatul pentru suprafete de pana la 25 mp.

Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ambele fiind doua clase suficient de performante, incat sa asigure un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter detine un rol deosebit de important in sporirea randamentului aparatului, astfel ca, respectivul compresor din dotare va putea funcitona la turatii variabile, modificandu-le automat in functie de situatie. In acest fel, consumul energetic va fi cu pana la 30-40% mai mic decat cel al unui aparat cu compresor On/Off.

Agentul frigorific utilizat este R32 ce reuseste sa reduca impactul asupra mediului inconjurator cu pana la 68%, spre deosebire de agentul folosit in trecut si anume R-410W. Cu alte cuvinte, consumul energetic este considerabil redus, iar agentul frigorific mai usor de reciclat.

Putem controla aparatul atat prin intermediul telecomenzii, cat si direct de pe smartphone prin aplicatia wi-fi. Cea de-a doua varianta permite controlul aparatului chiar si atunci cand sunteti la serviciu.

Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A are la baza o serie de functii utile, ce te vor ajuta sa scapi de disconfortul termic si nu numai foarte rapid. Printre acestea se numara:

 • Racire si Incalzire – prima este folosita in sezonul cald si reuseste sa racoreasca eficient incaperea, in timp ce cea de-a doua functie poate fi folosita in sezonul rece cand sunt probleme cu incalzirea.
 • Dezumidificare – elimina umiditatea excesiva din aer prevenind astfel formarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – permite setarea aparatului pentru a functiona pe anumite intervale orare prestabilite.
 • Auto-restart – in cazul unei pene de curent, aparatul isi poate relua activitatea in mod automat, conform ultimelor setari realizate.
 • Dezghetare inteligenta – se activeaza automat in cadrul regimului de incalzire si presupune pornirea acesteia doar atunci cand este nevoie, adica in momentul formarii pojghitei de gheata pe unitatea externa.
 • Autodiagnoza – permite identificarea imediata a unei eventuale probleme aparute, pe display aparand un cod pe care il veti putea gasi in manualul de utilizare.
 • Sleep – ofera cele mai bune conditii pentru un somn linistit, prevenind schimbarile bruste de temperatura. In plus, presupunesi un mod silentios de functionare.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului astfel incat temperaturile dorite sa fie atinse cat mai rapid. Ulterior, acestea vor fi mentinute cu un consum energetic redus.
 • Protectie la aer rece – presupune preincalzirea unitatii inainte ca ventilatorul sa fie pornnit in cazul functiei de incalzire.

De asemenea, nu pot sa nu amintesc si sa nu apreciez modul de functionare deosebit de silentios al acestui aparat. Pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza numai 28 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A este un aparat de aer conditionat deosebit, ce se incadreaza in topul celor mai silentioase modele. As avea sa fac o singura remarca la adresa lui, aceea ca nu este prevazut cu unul dintre cele mai performante sisteme de filtrare, insa chiar si asa, respectivul sistem din dotare reuseste sa capteze eficient particulele de praf. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de modul in care isi face treaba declarand ca functioneaza exceptional atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire. Telecomanda este usor de folosit, iar aparatul s-a dovedit a fi o alegere inspirata. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt:Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A

9.9

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Pret

9.9/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Foarte silentios
 • Functii diversificate
 • Tehnologie Inverter
 • Tehnologie Wi-fi

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *