Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Carrier Ventus Supreme este un model de aparat de aer conditionat foarte performant, poate chiar unul dintre cele mai moderne existente la ora actuala pe piata. Ofera o capacitate buna de modificare a temperaturii, dar si functii foarte diversificate. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile despre produsul in cauza!

Aparatul de aer conditionat Carrier Ventus Supreme este prevazut cu o capacitate de mdoificare a temperaturii de 12000 BTU/h pe modul racire si 13000 BTU/h pe modul incalzire. Face fata cu brio unei incaperi cu suprafata de pana la 35 mp, cu o inaltime standard de 2.7 m. La aceasta valoare poate contribui si nivelul de izolare.

Totodata, este un aparat extrem de economic. A fost incadrati in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+++ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic mic.

Tehnologia Inverter rotativ dublu asigura o excelenta eficientizare a activitatii aparatului, compresorul variindu-si automat turatiile, in vederea obtinerii mult mai rapide a temperaturii dorite. Pe termen lung, se vor obtine economii cu pana la 40% comparativ cu aparatele clasice cu compresor On/Off.

Carrier Ventus Supreme beneficiaza si de un sistem de filtrare avansat, constand in 5 filtre cu functii diferite: HEPA, Filtru Cold catalist, Filtru Vitamina C, Pre-filtru si Filtru Ionizator. Impreuna, reusesc sa asigureo purificare completa a aerului indepartand virusuri, bacterii, pari de la animale, particule de polen, praf alergeni etc. In plus, datorita filtrului ANION, in camera vor fi eliberati ioni negativi, oferind proprietati similare cu ale aerului inspirat in mijlocul naturii.

Aparatul poate fi controlat atat prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, cat si cu ajutorul telefonului prin tehnologia Wi-fi. Cea de-a doua varianta permite controlarea aparatului chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu.

Pe langa cele doua functii de baza – racire si incalzire, aparatul mai benficiaza si de:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umiditatii excesive din aer, prevenind aparitia mucegaiului.
 • Sleep – asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit, impiedicand variatiile de temperatura si asigurand o functionare silentioasa.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto-restart – vizeaza reluarea automata a activitatii aparatului dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Autocuratare / Prevenire formare mucegai – preuspune uscarea rapida a vaporizatorului, indata ce regimul de racire s-a incheiat. Bacteriile si mucegaiul nu vor putea adera pe suprafata sa, astfel ca va fi eliminata si posibilitatea de a produce mirosuri neplacute in locuinta.
 • Silent – presupune anularea oricarui zgomot de confirmare a comenzilor.
 • Follow me – transforma telecomanda in termostat de camera ce va transmite constant feedback catre unitatea centrala.
 • Eco si Turbo – vizeaza obtinerea unui consum energetic cat mai mic. Prima functie limiteaza consumul energetic obtinand temperatura dorita intr-un timp mai mare, iar cea de-a doua functie permite atingerea rapida a temperaturii cu un efort mai mare, insa ulterior, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de energie.
 • Auto-defrost – presupune activarea automata in cadrul regimului de incalzire, avand rolul de a eficientiza activitatea aparatului. Se va activa doar in momentul in care este detectata gheata in unitatea externa.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta inregistreaza 40 dB, insa nu este suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 81.2 cm lungime, 19.2 cm latime si 30 cm inaltime, avand o greutate de 8.5 kg. Unitatea externa masoara 77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime, cantarind 27 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Carrier Ventus Supreme este un aparat de aer conditionat foarte bun, prevazut cu sisteme si tehnologii avansate pentru un confort termic sporit. Clientii actuali sunt incantati de el si sustin ca este silentios, foarte elegant si eficient. Apreciaza diversitatea functiilor din dotare, dar si faptul ca il pot controla de oriunde de pe smartphone. Recomanda cu incredere produsul mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt: Carrier Ventus Supreme

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem de filtrare ultra-performant
 • Multe functii
 • Tehnologie Inverter rotativ dublu
 • Tehnologie Wi-fi

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *